dün kullandım güzel de kasıyo tabi bazı eksikleride yok deil
2. çarı aynen bu bottan oyuna girdimeye çalıştım
tam girecekken dc yedi ve ilk çarımda kasmayı durdurdu
MBot İndir | Versiyon : 2.022
· 523 Yanıt · 274K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen · Sayfa 3 / 26
Yanıtlar
P
Pittsburgh
⭐ 16y
Sbota alternatif sıkı bir rakip çıkıyor zaten bu botun yapımcısı olan 2 programmerda sağlam kişilerdir bu botu geliştirip parayla sunacaklardır.
Sbota alternatif sıkı bir rakip çıkıyor zaten bu botun yapımcısı olan 2 programmerda sağlam kişilerdir bu botu geliştirip parayla sunacaklardır.
dostum botu denedin mi kasma hızı bug durumu nasıl ?
Yeni update ne zaman gelir acaba,bota cok ihtiyacım var 🙄
G
GreedyOnline
⭐ 18y
Yeni update ne zaman gelir acaba,bota cok ihtiyacım var 🙄
http://www.botters-heaven.net/download/file.php?id=725
http://www.botters-heaven.net/
Siteye giriyoruz üye oluyoruz bot id ve şifremizi alıyoruz.
[download]mBot_iSRO1.0[/download]
Linkinden botumuzu indiriyoruz. http://www.botters-heaven.net/viewtopic.php?f=4&t=58 linkini tıklayıp bot id ve sifremiz olacak Toolusername ve Toolpassword yazıp Create tıklıyoruz.
Botu acıp silkroad klasorunu gösterip id yerine daha once belirlediğimiz Toolusername şifre yerine Toolpassword yazıp Login diyip Start Client tıklıyoruz.
Mbot Kullanım Rehberi İçin Tıklayın
/Güncel
arkadaşlar ben bu botu indirmeye çalışırken birkaç saniye kaldı diyo ve kaynak dosya okunamadı gibisinden bir hata veriyor nasıl indireceğim acaba ?
Teşekkrler Bot Güvenilirmi + Ban Riski ? cevaplarsanz...
Her botta ban riski var 😊
Ayrıca Win7 de uyumsuz uygulama diyor..Hata mesajı yok sadece çalışmadı bildirim aldım sorun gider dediğimde
Bot'u deniyorum şimdi.
Blesca senmiydin yahu 😄
Ben __WoLTa__ 😊.
Umarım çalışır bot.
Blesca senmiydin yahu 😄
Ben __WoLTa__ 😊.
Umarım çalışır bot.
Bot'u deniyorum şimdi.
Blesca senmiydin yahu 😄
Ben __WoLTa__ 😊.
Umarım çalışır bot.
Tabi çalışmayan şeyi paylaşmayız sorunsuzca kullana bilirsin. 🍺
Ps: Blesca benim char 😉
slm şuan bu botu kullanan varmı acaba ben bi türlü oyuna giriş yapamadım client açılıyor giriş yapıyorum 1 buçuksaat giriş yapmaya çalışıyor sonrada kapanıyor normalmi bu bi yardım lütfen
slm şuan bu botu kullanan varmı acaba ben bi türlü oyuna giriş yapamadım client açılıyor giriş yapıyorum 1 buçuksaat giriş yapmaya çalışıyor sonrada kapanıyor normalmi bu bi yardım lütfen
evet şimdi oyundayım
mbot ile girdim
yav sabah ne güzel girdi sonra ne olduysa oldu yaa kafayı yicem
az önce dc yedim 1 dk sürdü oyuna girmesi istersen bidaha indir mbot öle dene bende sıkıntı yok
bot da virus gözüküyor
yha arkadaslar herseyi yaptım yanlış client tespit edildi lutfen sadece en son ve orjinal client kulanın diyo ndn ?
yha arkadaslar herseyi yaptım yanlış client tespit edildi lutfen sadece en son ve orjinal client kulanın diyo ndn ?
İndirdiğin bot versiyonu kaç.
bilmıyorum 1.0:D
bilmıyorum 1.0:D
mBot_iSRO1.0 bunu kullanacaksın clientınızın en son guncelemesini yapın bir sorun yaşamazsınız.
en son gunceleme derken 1.252 ondan ilerside yok ama benzaten bu mbot indirdim o calışmıyo xD ama yinede deneycem cok saolsın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap