Icerige atla
Extraloob

MBot İndir | Versiyon : 2.022

· 523 Yanıt · 274K görüntüleme Sabitlenen · Sayfa 22 / 26
Yanıtlar
B
bleedyrain ⭐ 17y
hala açılmıyor ya bali bi bildiri yayınlar insan ya :S
T
teomangs93 ⭐ 17y
alt alta 5 tane link var hangisini indirmemiz gerekiyor?
B
Baphomet ⭐ 19y
alt alta 5 tane link var hangisini indirmemiz gerekiyor?

Kardeşim benim PC'de hâlâ açılmıyor mBot'un sitesi. Hacker'lar birkaç tane sahte mBot sitesi yapıyor, sen onlardan birisine girmiş olmalısın. mBot'un sitesi botters-heaven.net'tir. "boters-heaven.net", "botters-haeven.net", botters-heaven.org" gibi sahte siteler var ve bu sitelerden bot indirenlerin char'ları direk güm. Belirttiğim orijinal siteye ulaşım sağlandığında "iSRO" diye yazanı indireceksin.
S
shadow_ss ⭐ 15y
en guzelı sbot 😄
R
ragipbulut ⭐ 15y
yokmu bu sitenin admini ! bilgi vercek bir insanı
T
teomangs93 ⭐ 17y
hack site uyarusu için teşekkürler bu arada admin yokmu buralarda
B
Baphomet ⭐ 19y
adminler http://botters-heaven.blogspot.com/ böle bi site acılmıs güvwenlimidr acaba ya ?_

Kardeşim öğrenin artık şunu! Bunlar tuzak olan internet siteleri! "botters-heaven.net" dışındaki hiçbir siteden bot indirmeyin! Char'larınız soyulunca da JoyMax'ta buluyorsunuz hatayı!
B
Baphomet ⭐ 19y
Bu arada bende mBot'un yeni sürümü mevcut. Türkiye haricindeki tüm ülkelerden botters-heaven.net'e ulaşılabiliyor. Ben Irak'ta bulunan bir arkadaşıma sitenin link'ini verdim ve açıldığını söyledi. Tarif ettim hangisini indireceğini, indirdi ve MSN'den bana yolladı. Şu anda kasıyor char... Oyunda yurtdışından olan arkadaşlarınız vardır. Onlar indirsinler ve size MSN'den yollasınlar. Çünkü bizim internetimizden kaynaklanıyor bu sorun.
R
ragipbulut ⭐ 15y
koysana siteye koyamıyomusun bizde faydalanalım
B
bleedyrain ⭐ 17y
aynn sende link ver bizde indirelim :S
B
Baphomet ⭐ 19y
Arkadaşlar, sizler için hotfile.com'a upload ettim ve PHBOT / MBOT Destek Bölümü'ne yeni bir konu açtım. Oradan indirebilirsiniz...
D
dangerlord ⭐ 19y
Arkadaşlar, sizler için hotfile.com'a upload ettim ve PHBOT / MBOT Destek Bölümü'ne yeni bir konu açtım. Oradan indirebilirsiniz...

Hani nerde..........

Sanırım Mbot a bir ceza vermenin zamanı geldi.Her ay mbot kullanıyordum bu yaptıklarından sonra sbot un ne kadaqr değerli olduğunu anladım... Bu ay ve gelecek aylarda mbota hep beraber ceza verelim arkadaşlar... Bir şeylerin farkında olsunlar,bizim onlara mahkum olmadıoğımızı anlasınlar...
B
Baphomet ⭐ 19y

Hani nerde..........

Sanırım Mbot a bir ceza vermenin zamanı geldi.Her ay mbot kullanıyordum bu yaptıklarından sonra sbot un ne kadaqr değerli olduğunu anladım... Bu ay ve gelecek aylarda mbota hep beraber ceza verelim arkadaşlar... Bir şeylerin farkında olsunlar,bizim onlara mahkum olmadıoğımızı anlasınlar...

İşte burada: http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=822&t=257651

Yazdıklarımı okumuyorsun galiba kardeşim. Ben yeni sürüm mBot'u gökten indirmedim. Türkiye'deki internet ağındaki bir problemden dolayı açılmıyor mBot'un sitesi. Yurtdışında olan herkes kasıyordu kaç gündür.
M
merzifon00 ⭐ 15y
eline sağlık umarım virus vb. bi sorunla karşılaşmayız
K
kurtluu ⭐ 19y
mbot ne zaman cıkar.s
B
bedri4141 ⭐ 17y
bende onu bekLiyorum bi yardım cı oLsanız aciL...
N
nsfc3534 ⭐ 15y
arkadaşım hata veriyor bu çalışmıyor ya versiyon hatası

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: