Icerige atla
Extraloob

MBot İ-Pin Yükleme

· 13 Yanıt · 3.2K görüntüleme
H
haylazqenc41 OP ⭐ 15y
S.a Arkadaslar Ben Yeni 1 Acc Aldımda Bu Sitede Telefon Yoluyla İ-Pİn Yükleyen Varmı ?
13 Yanıt
Apprehension
ben de arıyorum böyle bir site mobil yöntemiyle mesela siteye tl aktarcam ordanda mbot alcam
Rookie
Rookie ⭐ 18y
Bizim sitemizde böyle bir sistem yok fakat www.gamebayi.com sitesinde hesap açıp kontör yolu ile hesabınıza bakiye yükletebilirsiniz, sonrada bu bakiye ile mbot veya istediğiniz herhangi bir ürünü alabilirsiniz. 🍺
Apprehension
Bizim sitemizde böyle bir sistem yok fakat http://www.gamebayi.com sitesinde hesap açıp kontör yolu ile hesabınıza bakiye yükletebilirsiniz, sonrada bu bakiye ile mbot veya istediğiniz herhangi bir ürünü alabilirsiniz. 🍺

peki 7/24 site açıktır dimi bide online dester hep açıkmı ?
Rookie
Rookie ⭐ 18y
çalışma saatleri;

Hafta içi : 9:00 - 00:00
Hafta sonu : 9:00 - 00:00

Sanırım bu saatlerde canlı destekde açık oluyor.
Apprehension
çalışma saatleri;

Hafta içi : 9:00 - 00:00
Hafta sonu : 9:00 - 00:00

Sanırım bu saatlerde canlı destekde açık oluyor.

müklemeden sonra hemen tl olarak geliyor dimi yoks kod gelip onayladıktan sonramı ?
Rookie
Rookie ⭐ 18y
Ben mobil olarak hiç bakiye yükletmedim ama onaylıyor musunuz şeklinde bir mesaj gelir büyük ihtimalle.
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Hiç bulaşma oyun sitelerinden Mobil ödeme ile çünkü aşırı komisyon alıyor operatör.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Apprehension
Hiç bulaşma oyun sitelerinden Mobil ödeme ile çünkü aşırı komisyon alıyor operatör.

benim oturdugum yerden çarşıya çıksam aynı parayı ödicegim için yorulmak istemiyorum 😊
Ufck
Ufck ⭐ 16y

benim oturdugum yerden çarşıya çıksam aynı parayı ödicegim için yorulmak istemiyorum :)

hacım herkez için öyle değil . yakınında atm yokmu ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Apprehension

benim oturdugum yerden çarşıya çıksam aynı parayı ödicegim için yorulmak istemiyorum :)

hacım herkez için öyle değil . yakınında atm yokmu ?

varda kulanmıyorum ptt var oda kesiyor galiba
Ufck
Ufck ⭐ 16y
varda kulanmıyorum ptt var oda kesiyor galiba

ziraat bankası kartsız işlemde komisyon kesmiyor ptt ise 1,5TL olması lazım.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
gidin ziraat bankasına kartsız işlem var parayı yatırın komisyon'da almıyor ter temiz iş 🤘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: