S.a Arkadaslar Ben Yeni 1 Acc Aldımda Bu Sitede Telefon Yoluyla İ-Pİn Yükleyen Varmı ?
MBot İ-Pin Yükleme
· 13 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Apprehension
⭐ 16y
ben de arıyorum böyle bir site mobil yöntemiyle mesela siteye tl aktarcam ordanda mbot alcam
Bizim sitemizde böyle bir sistem yok fakat www.gamebayi.com sitesinde hesap açıp kontör yolu ile hesabınıza bakiye yükletebilirsiniz, sonrada bu bakiye ile mbot veya istediğiniz herhangi bir ürünü alabilirsiniz. 🍺
Apprehension
⭐ 16y
Bizim sitemizde böyle bir sistem yok fakat http://www.gamebayi.com sitesinde hesap açıp kontör yolu ile hesabınıza bakiye yükletebilirsiniz, sonrada bu bakiye ile mbot veya istediğiniz herhangi bir ürünü alabilirsiniz. 🍺
peki 7/24 site açıktır dimi bide online dester hep açıkmı ?
çalışma saatleri;
Hafta içi : 9:00 - 00:00
Hafta sonu : 9:00 - 00:00
Sanırım bu saatlerde canlı destekde açık oluyor.
Apprehension
⭐ 16y
çalışma saatleri;
müklemeden sonra hemen tl olarak geliyor dimi yoks kod gelip onayladıktan sonramı ?
Ben mobil olarak hiç bakiye yükletmedim ama onaylıyor musunuz şeklinde bir mesaj gelir büyük ihtimalle.
Hiç bulaşma oyun sitelerinden Mobil ödeme ile çünkü aşırı komisyon alıyor operatör.
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Apprehension
⭐ 16y
Hiç bulaşma oyun sitelerinden Mobil ödeme ile çünkü aşırı komisyon alıyor operatör.
benim oturdugum yerden çarşıya çıksam aynı parayı ödicegim için yorulmak istemiyorum 😊
benim oturdugum yerden çarşıya çıksam aynı parayı ödicegim için yorulmak istemiyorum :)
hacım herkez için öyle değil . yakınında atm yokmu ?
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Apprehension
⭐ 16y
benim oturdugum yerden çarşıya çıksam aynı parayı ödicegim için yorulmak istemiyorum :)
hacım herkez için öyle değil . yakınında atm yokmu ?
varda kulanmıyorum ptt var oda kesiyor galiba
varda kulanmıyorum ptt var oda kesiyor galiba
ziraat bankası kartsız işlemde komisyon kesmiyor ptt ise 1,5TL olması lazım.
[F MS]
gidin ziraat bankasına kartsız işlem var parayı yatırın komisyon'da almıyor ter temiz iş 🤘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap