Icerige atla
Extraloob

mBot F8 Crack

· 29 Yanıt · 87K görüntüleme
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y

Merhabalar, bugün sizlere f8games için yapmış olduğumuz mbot crack'i paylaşacağım.

Crack bilgisayarınız üzerinden lisanslamaktadır kendisini. Dolayısı ile herhangi bir sunucuya erişimi olmadığı için hiçbir zaman lisans ile ilgili bir problem yaşamayacaksınız.

• mBot Crack Kullanımı

1- F8Loader.exe 'yi yönetici olarak açın.
2- Oyununuzun bulunduğu klasörü gösterin.
3- Giriş yap butonuna basıp ayarları kaydedin.

İndirmek Linki; mBot F8 Crack
Rar Password: www.extraloob.com
29 Yanıt
RanstaMonsta
Sağolasın eğer bir yerde oynamaya kalkarsam kullanacağım 😄 Reklam yok değil mi girişte çıkışta?
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y
Sağolasın eğer bir yerde oynamaya kalkarsam kullanacağım 😄 Reklam yok değil mi girişte çıkışta?

Temiz olması lazım @DontAsk reyizin hazırladığı bir şey.
J
JUST DO IT ⭐ 18y

Herhangi bir yönlendirmesi veya reklam bulunmuyor içerisinde(splash dahil hiç bir şey yok). Ayrıca lisanslama işlemini localden yaptığı için ömürlük kullanabilirsiniz
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y
Bot linki güncellenmiştir.
Rar Password: www.extraloob.com
M
moza ⭐ 19y
private serverler için değil mi bu ?
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
private serverler için değil mi bu ?

Evet,private serverlar için.
thorin3535
hata alıyorum creataprocessa diye bir hata alıyorum yardım eder misiniz ?
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y

Windows defender ve diğer virüs programlarını kapatıp loaderi yönetici olarak çalıştırın.
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y

Botun sourcesine erişilmemesi için f8.dll gibi şifrelidir okuyamadığı için virüs görüyor antivirüsler ☕
thorin3535
teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım ve oldu.
N
It has a Hacktool Please Respond thank you
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y
It has a Hacktool Please Respond thank you

What is the problem?
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y

Please fix in a one private server this tool appeared

There are dlls in the bot files.
f8.dll can not read virus programs.
The bot is encrypted so that the source code is not accessed.
Close the antivirus and try again.
B0SS
B0SS ⭐ 12y
bende bot login olmuyor ve şu hatayı veriyor :

Error while initializing network interface
WSA 0 at step 3
defender ve virüs programı kapalı ne yapmam lazım yardımcı olabilecek birisi var mı acaba ? teamviewer verebilirim yapabilecek var ise yorumlarınızı bekliyorum.
{o.O}
H
handsomeng ⭐ 19y

WSA 0 at step 3
defender ve virüs programı kapalı ne yapmam lazım yardımcı olabilecek birisi var mı acaba ? teamviewer verebilirim yapabilecek var ise yorumlarınızı bekliyorum.

dostum ilk etapta defender açık iken zipten çıkarttıysan karantinaya almıştır sonrasında kapatsan bile virüs olarak görmeye devam eder defender'î kapattıysan zipten tekrar çıkartıp yönetici olarak çalıştırmayı dene
Super
Super ⭐ 13y

WSA 0 at step 3

1 .Windows güvenlik duvarını ve virüs programlarını kapat ve emin ol.(Ben kapatmıyorum sorun olmuyor)

2- Mevcut m-bot'a ait bütün dosyaları silin .

Dosyalar Buradan size uygun olan crackli m-botu indirin . Dosyadan çıkarttığınızda Loader olanı yönetici başlatıp , şifre yazmadan logine basın . Eğer seçtiğiniz sro_client dosyası geçerli ise herhangi bir problem olmayacaktır .
B0SS
B0SS ⭐ 12y
aynı şekilde yeniden indirip dediğin gibi yaptım yine aynı hatayı veriyor. defender ve virüs programıyla ilgisi olmayabilir başka birşeyler yanlış oluyor sanırım. bu bottan harici diğer botlar login oluyor sadece bu f8 crackli bot login olmuyor
{o.O}
Burak Yoğun
Burak Yoğun OP ⭐ 11y
aynı şekilde yeniden indirip dediğin gibi yaptım yine aynı hatayı veriyor. defender ve virüs programıyla ilgisi olmayabilir başka birşeyler yanlış oluyor sanırım. bu bottan harici diğer botlar login oluyor sadece bu f8 crackli bot login olmuyor

İşletim sisteminle ilgili bir sorun olabilir bot lisanslama işini senin bilgisayarın üzerinden yapıyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: