Icerige atla
Extraloob

MBOT Crack-Cleint AÇILMIYOR ACİL YARDIM !!!

· 15 Yanıt · 133K görüntüleme
D
dangerboy07 OP ⭐ 17y
mbot crack versiyon kullanıyorum joysro için. Start client (clienti başlat) diyorum ama client gelmiyor.geliyor hemen geri kapanıyor. daha hiç girmedi yardımcı olursanız sevinirim... ACİL
15 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
windows 7'mi kullanıyorsunuz
D
dangerboy07 OP ⭐ 17y
evet windows 7
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
giris yapa tikladiniz ve ''basari ile giris yapildi'' sonucunu aldiniz mi?
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj dangerboy07 rumuzlu uyeden alinti yapildi
evet windows 7

Oynadığın server'ın clientini ve exe'sini uyumluluk ayarlarından windows sp 2 ve yönetici olarak çalıştırı ayarla sonra mbotcrack.exe ve mbotun orjinal exesine aynısını yap
ondan sonra bilgiyarıma ters tıkla Gelişmiş Sistem Ayarları - Performans - Ayarlar - Veri Yürütme Engelleme Servisi - Ordan Üstte Söylediklerimi Ekle'ye basıp ekle ve uygula de sonra oyun uptade attıyosa attır botu açıp girmeyi dene
F
ARKADAŞLAR LÜTFEN 1 AYDIR UĞRAŞIYORUM YARDIM EDİN

MBOTTAN İİ ANLAYAN BİRİ BANA MSJ ATABİLİRMİ

SORU TÜRÜ:MBOT/PROXY
C
corulumrt ⭐ 13y
Windows xp kullanıyorum m bot da clienti başlat a tıklayınca açılmıyor ya da açılıp hemen kapanıyor sorunumu çözermisiniz... 🙄
C
ceza6300 ⭐ 9y
Aynı hata bende'de var Ya!!!!!!summer2:summer4:
B
bhdr4458 ⭐ 9y
aynı hata bende de var beyler Merror Sender V.1.0 hatasıyla karşılaştım onu çözüm şimdi client başlatmıyor yardımcı olursanız sevinirim
:byes::olucem:
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
aynı hata bende de var beyler Merror Sender V.1.0 hatasıyla karşılaştım onu çözüm şimdi client başlatmıyor yardımcı olursanız sevinirim

Oyuna sonradan eklenen bir itemi mbot tanımıyor bu yüzden hata veriyor o itemi bulup bir daha üstünde taşımazsan sorun kalkabilir.
B
bhdr4458 ⭐ 9y
benm hesapta 3 çar var birini kullanıyorum üstümdeki bütün itemleri bankaya koysam olur mu
RanstaMonsta
benm hesapta 3 çar var birini kullanıyorum üstümdeki bütün itemleri bankaya koysam olur mu

Olur tabi neden olmasın.
B
bhdr4458 ⭐ 9y
Aynı Botu İnternet Cafede Açtım Çalıştı Ama benm bilgisayarda açılmıyor format attım bilgisayara ama yinede açılmadı detaylı bilgi için beni arar mısın +90 544 615 0201
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Framework 4 ve Visual C++ programlarını yükleyip antivirüs,firewall,defender gibi koruma uygulamalarını kapatıp tekrar dene.
M
mbota giriyorum başarılı giriş yapıldı demiyor ??

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: