Öncelikle herkeze meraba başlıkta belirttiğim gibi ayarları herşeyini yaptım bufflarını basıyor mob seçiyor ama öldürdüğü mob yerden kaybolmadan diğer mobu seçmiyor bunun bir çözümü varsa yardımcı olur musunuz
MBOT Çok Geç Mob Seçiyor
· 6 Yanıt · 4.6K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Öncelikle herkeze meraba başlıkta belirttiğim gibi ayarları herşeyini yaptım bufflarını basıyor mob seçiyor ama öldürdüğü mob yerden kaybolmadan diğer mobu seçmiyor bunun bir çözümü varsa yardımcı olur musunuz
Belki ayarlarında bir yanlışlık vardır,tekrardan kontrol et birbiriyle çakışan bir ayar olabilir.
Bufflar arasında devil varsa onu sil . Basmak için süresini bekliyordur .
Bufflar arasında devil varsa onu sil . Basmak için süresini bekliyordur .
öyle olsa es geçer buffla ilgili değil , sen ayarlarısıırla yeniden indir veya bir başkasınınkine yibak nasıl Fight ile ilgili kısımda sorun galiba
öyle olsa es geçer buffla ilgili değil , sen ayarlarısıırla yeniden indir veya bir başkasınınkine yibak nasıl Fight ile ilgili kısımda sorun galiba
Es geçmez . Devili es geçmiyor .
Es geçmez . Devili es geçmiyor .
peki sen öyle diyorsan mutlaka öyle olmuştur
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap