Icerige atla
Extraloob

MBOT Çok Geç Mob Seçiyor

· 6 Yanıt · 4.6K görüntüleme
C
ChocCcK OP ⭐ 8y
Öncelikle herkeze meraba başlıkta belirttiğim gibi ayarları herşeyini yaptım bufflarını basıyor mob seçiyor ama öldürdüğü mob yerden kaybolmadan diğer mobu seçmiyor bunun bir çözümü varsa yardımcı olur musunuz
6 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Öncelikle herkeze meraba başlıkta belirttiğim gibi ayarları herşeyini yaptım bufflarını basıyor mob seçiyor ama öldürdüğü mob yerden kaybolmadan diğer mobu seçmiyor bunun bir çözümü varsa yardımcı olur musunuz

Belki ayarlarında bir yanlışlık vardır,tekrardan kontrol et birbiriyle çakışan bir ayar olabilir.
Super
Super ⭐ 13y

Bufflar arasında devil varsa onu sil . Basmak için süresini bekliyordur .
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Bufflar arasında devil varsa onu sil . Basmak için süresini bekliyordur .

öyle olsa es geçer buffla ilgili değil , sen ayarlarısıırla yeniden indir veya bir başkasınınkine yibak nasıl Fight ile ilgili kısımda sorun galiba
Super
Super ⭐ 13y
öyle olsa es geçer buffla ilgili değil , sen ayarlarısıırla yeniden indir veya bir başkasınınkine yibak nasıl Fight ile ilgili kısımda sorun galiba

Es geçmez . Devili es geçmiyor .
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Es geçmez . Devili es geçmiyor .

peki sen öyle diyorsan mutlaka öyle olmuştur

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: