evet arkadaşlar m botu kurdum .sürüm filan herşey tamam ıd pw doğru fakat clienti başlat dediğimde client açılıyor anında geri kapanıyor anlayabilmiş değilim denemediğim şey kalmadı . Yardımcı olursanız sevinirm
Mbot Client açılmıyor
· 17 Yanıt · 27K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
isro için mi kullanıyorsunuz ?
yeni sürüm indirdin mi ?
edit
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
ne alaka?

joy sro için kullanıyorum.... Vsro clienti ile uyumlu yani oyundaki arkadaşlarla aynı sürüm fakat sorunu bi türlü bulamadım
updatelerini yaptın mı oyunun ?
updateler filan tam sadece clienti aç dediğimde client açılıyo anında kapanıyo
updateler filan tam sadece clienti aç dediğimde client açılıyo anında kapanıyo
Sadece media mı indirdin yoksa full client mi ?
C
CosmicGate
⭐ 16y
Beyler Soru güncel aynı problem bende de var bilen arkadaşlar varsa eğer yardım bekliyorum 😞
Uygun vsro mbot crack ile giriş yapınca mı oluyor bu sorun ?
C
CosmicGate
⭐ 16y
aynen
Veri yürütmeye mbot ve server'ın sro_client ve silkroad.exe'sini ekledinizmi ?
+Uyumlulukları
+Uyumlulukları
C
CosmicGate
⭐ 16y
ekledim bro ztn eklemeseydim mbot çalışmayı durdurdu diye bi hata alırdım :S
Aynı Sorun Bendede Var Bi Bulamadık Cözüm Siz Buldunuz mu Yazın bari Bizede 😊
M
mehmet2367
⭐ 13y
abı sunun bı cozumunu bulamadım ya 2007 den berı
Bu mesaj CosmicGate rumuzlu uyeden alinti yapildi
yanlışın var eklemediysen böyle bir hata almazsın. DEP'ye sro_client silkroad eklemezsen çalışmayı durdurdu vb. hata vermez. Yaptıktan sonra pcyi yeniden başlatıp bir deneyin.
updatelerle falan alakası yok. Windows 7 veya üzeri kullanıyorsun anladığım kadarıyla Bilgisayarım-Özellikler-Gelişmiş Sistem Ayarları-Performans-Ayarlar-Veri Yürütme Engellemesi-Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç:-Ekle ye tıkla- sro klasörünün içinden sro_client.exe ve silkroad.exeyi ekleyip Tamam de. Bilgisayarı yeniden başlat ve şimdi dene. kolay gelsin.
ekledim bro ztn eklemeseydim mbot çalışmayı durdurdu diye bi hata alırdım :S
yanlışın var eklemediysen böyle bir hata almazsın. DEP'ye sro_client silkroad eklemezsen çalışmayı durdurdu vb. hata vermez. Yaptıktan sonra pcyi yeniden başlatıp bir deneyin.
updatelerle falan alakası yok. Windows 7 veya üzeri kullanıyorsun anladığım kadarıyla Bilgisayarım-Özellikler-Gelişmiş Sistem Ayarları-Performans-Ayarlar-Veri Yürütme Engellemesi-Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç:-Ekle ye tıkla- sro klasörünün içinden sro_client.exe ve silkroad.exeyi ekleyip Tamam de. Bilgisayarı yeniden başlat ve şimdi dene. kolay gelsin.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap