T tellletter OP ⭐ 18y 15 yil once #1 sistemim windows wista ve mBot_iSRO1.37 sürümünden sonra sürekli bu hatayı almaya başladım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T Tony Montana ⭐ 18y 15 yil once #2 MBot'ta son sürümde herkes hatalardan şikayetçi ve DOAD şu anda bunun için uğraşıyor sanırım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tellletter OP ⭐ 18y 15 yil once #3 MBot'ta son sürümde herkes hatalardan şikayetçi ve DOAD şu anda bunun için uğraşıyor sanırımteşekkürler ben sorun benim pc de sanmıştım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Croesus ⭐ 17y 15 yil once #4 tam bugün uzattım 1 aylık soruna bak ya :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tony Montana ⭐ 18y 15 yil once #5 Sitemizden son sürüme ulaşabilirsiniz. Dc sorunları çözülmüştür umarım 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tellletter OP ⭐ 18y 15 yil once #6 v1.37c2 sürümünden sonra hata düzeldi arkadaşlar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F ferigim114 ⭐ 19y 15 yil once #7 cozulmedı hala aynı hatayı verıyor bende TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tony Montana ⭐ 18y 15 yil once #8 Sitemizden indirdiğiniz versiyon mu acaba? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil