Icerige atla
Extraloob

mbot ayarlarını saklama

· 9 Yanıt · 6.4K görüntüleme
Q
qwerty686 OP ⭐ 19y
kolay gelsin herkese mbotta acaba yapılan ayarları yedekleye bilirmiyiz her hafta yeni versiyon gelince tekrar uğraşmamk için forumda baktım amam bulamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi calışmalar
9 Yanıt
Q
Quattro ⭐ 19y
Bot sistesinden indirdiğin yeni dosyaları (mbot.exe ve dll dosyasını) eski kullanmakta olduğun bot dosyasının içine at ve eski ayarlarınala kullanmaya devam et.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kolay gelsin herkese mbotta acaba yapılan ayarları yedekleye bilirmiyiz her hafta yeni versiyon gelince tekrar uğraşmamk için forumda baktım amam bulamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi calışmalar

sevdin bu mbotu üstadım summer6:
Q
qwerty686 OP ⭐ 19y
Bot sistesinden indirdiğin yeni dosyaları (mbot.exe ve dll dosyasını) eski kullanmakta olduğun bot dosyasının içine at ve eski ayarlarınala kullanmaya devam et.

mbot silkroad klasöründe bulunuyo yeni indirdiğim botu direk silkroad klasörüne kursamda olurmu aca yoksa klasör içinde bi dosyayı yedeklemem gerekiyormu
Q
qwerty686 OP ⭐ 19y
cok sevdimmm baya 4 günden beri acık makina hiç kapatmadım oyunu 🍺 🤤 😁 biggrint1 ama ayarları uğraştırdı biraz her yeni versiyon geldiğinde yeniden ayar yapmak biraz sıkıcı olabilir o yüzden sorayım dedim
C
Constanzia ⭐ 19y
cok sevdimmm baya 4 günden beri acık makina hiç kapatmadım oyunu 🍺 🤤 😁 biggrint1 ama ayarları uğraştırdı biraz her yeni versiyon geldiğinde yeniden ayar yapmak biraz sıkıcı olabilir o yüzden sorayım dedim

yedekle sıkıntı cekmessin 😜
X
Xanthos ⭐ 19y
Her karakter için ayrı mbot klasörü açmış olmanız gerek.Resimleri inceleyerek gerekenleri uygularsanız sorun yaşamazsınız.
Mbot RAR dosyasına sağ tıklayın
Dosyaları çıkart'a tıklayın
Önünüze gelen açılır pencereden karakter dosyalarını seçip resimdekileri uygulayın.

- Resim Silinmiş.
[uyari][/uyari]
- Resim Silinmiş.
[uyari][/uyari]
- Resim Silinmiş.
R
Ronin ⭐ 19y
Yni versiyon çıkınca rarla aç içindeki dosyalar mbotunun için at değiştir de bu kadar 🍺
Q
qwerty686 OP ⭐ 19y
ilginize cok teşekkürler sağolun kolay gelsin iyi calışmalar 🙏 biggrint1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: