Icerige atla
Extraloob

Mbot 3 çarımıda götürdü. Çarlar bugda kaldı, girilmiyor!

· 6 Yanıt · 2.2K görüntüleme
E
EliteGuy OP ⭐ 15y
3 çar kasıyordum güzelce ve bir an hepsi yok oldu clientlerin. Tekrar girmeye çalıştıgımda bu karakter zaten oyunda veya kapatılırken bir sorun oluştu 5 dkaika sonra deneyin diyordu.. 3 çarımada bunu diyodu. Sonra bu hata C10 hatası mı ne oldu ve halada öyle.
Nasıl geçiçek bilen lütfen söylesin. Yoksa mbot çarlarımı götürdümü? Tüm oyun zevkim kaçtı
6 Yanıt
V
volkanka ⭐ 17y
işlem yöneticisinden sro client açık mı ona bak...
S
SirGLooMy ⭐ 15y
bilgisayar ile modemi yeniden başlat tekrar dene
ps maya-mena-azteca serverlerinden birinde oynuyorsan server buga girebiliyor sonrasında hemen servere res atıyorlar düzeliyor
E
EliteGuy OP ⭐ 15y
menadayım, evet baktım server easy, denedim şimdi çarlarla başka serverlara girebiliyor. Bu menanın C10 hatasını nasıl düzelticez peki easy ama hala c10 ??

Bari bottan ban yemeyelim adamın kafası atmadıysa ^^
S
SirGLooMy ⭐ 15y
menadayım, evet baktım server easy, denedim şimdi çarlarla başka serverlara girebiliyor. Bu menanın C10 hatasını nasıl düzelticez peki easy ama hala c10 ??

Bari bottan ban yemeyelim adamın kafası atmadıysa ^^

bekliceksin servere res atacaklar serverdeki charların hepsi şuanda bug da kalmış durumda mayada başımıza cok geliyor bu problemler u.s.a sunucularından kaynaklı bir durum mbot ile alakası yok
E
EliteGuy OP ⭐ 15y
Sizdece şuan böyle mi? bi denesenize mena ya girmeyi c10 verecek mi?? Ne zaman düzelir bu ?? :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: