Arkadaşlar ben maymun aldım ama lise dolayısıyla sadece cuma cumartesi oynuyabilcem.28 gün süresi var oynamasamda süre gidicekmi yoksa sadece oynadığım zamanlar mı gidiyio?
Maymunla İlgili
· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
evet süresi gidiyor malesef
evet süresi gidiyor malesef
Şakaa diyin Crying or Very sad Crying or Very sad
Süre gider tüh yaw.. Bot lazım sana sitemizdeki ücretsiz bot yöntemlerini dene boşa gitmesin petin..
wahh Very Happy bendede iki tane pet bı tane sp tıcket var charlar öle duruyo bosuna gecıyo surelerı Mr. Green takma kafana bosver
Ya nasıl takmıyım ya.Zaten o silki aldırına kadar göbeğim çatladı. Sad Sad
o zaman bot denıcen veya kafana takıp stres yapıcan basak caren yok
ben oyunu sadece zevk için oynadıgım için öle gıden parayı dusunmuom kafam rahat oluyo yanı yoksa oyun sana zevk vereceğı yerde sınır yapar
ben oyunu sadece zevk için oynadıgım için öle gıden parayı dusunmuom kafam rahat oluyo yanı yoksa oyun sana zevk vereceğı yerde sınır yapar
o zaman bot denıcen veya kafana takıp stres yapıcan basak caren yok
Ya sorun parada değil para zaten var ama sorun abimde oyuna para verilirmi bence verilir Twisted Evil ama o öle düşünmüyo yoksa parayı dert ettğim yok onu ikna edene kadar göbeğim çatladı ya
benden sana tavsıye abıne bı char ac bı kac thıef falan actıon yap oyuna bagla sonra sılk yagsın sana bende ilk zamanlar oyuna paramı verılır be ne salak adamlar var dıodum bende o salaklardan oldum sımdı Mr. Green bıde parayı verıom kullanmıom süzmemıyım acaba Mr. Green
benden sana tavsıye abıne bı char ac bı kac thıef falan actıon yap oyuna bagla sonra sılk yagsın sana bende ilk zamanlar oyuna paramı verılır be ne salak adamlar var dıodum bende o salaklardan oldum sımdı Mr. Green bıde parayı verıom kullanmıom süzmemıyım acaba Mr. Green
bi bakıyım perde Yok degilsin gec Razz Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
kardeşim bot kursan bile derslere yansıyor yaşayan bilir
özellikle benim gibi anadolu lisesinde okulaynlar için tam bi baş belası sana acıdım valla yazık silklere Sad
özellikle benim gibi anadolu lisesinde okulaynlar için tam bi baş belası sana acıdım valla yazık silklere Sad
aynen ama geçen sene 2. dönem bot kullandım 4 zayıf vardı ilk dönm Twisted Evil 2. dönem 1 taneye indirdik Very Happy hayatımda ilk kez zayfım olmuştu oda 4 tane Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap