- Maymun Yada Sincap Kullanımı -
Nasıl Maymun Sahibi Olurum: Maymun yada Sincap sahibi olmanın tek bir yolu var 88 Silk verip almak... Yaratıklar Maymun yada Sincabınıza saldırmaz, ölme tehlikesi yok...
Maymun yada Sincap Kullanmanın Amacı: Maymun yada Sincap sizinle beraber her yere gelir, peşinizden hiç ayrılmazlar. Yaptığınız ayarlara göre yaratıklardan düşen eşyaları (item,gold,pot,takı vs.) kutularına toplarlar. Bu malzemeler sizin kestikleriniz yada diğer oyuncuların kestikleri olabiir...(işin içinde biraz hınzırlık da var Mr. Green ) Ve son olarak item toplamak için epey uzun bir mesafeye kadar hızlıca gider ve gelirler...
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Maymun - Sincap (Grab Pet) Kullanımı Resimli Anlatım...
· 12 Yanıt · 5.8K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
konuyu hortlatayim dedim. Yaw gencler bu maymunun 2. sayfasi nasil acilacak. Daha once eger suresi bittikten sonra suresini uzattiginda 2. sayfa aciliyor diye duymustum.. Bugun uzattim 1 ay daha ama hala 1 ayfa Crying or Very sad Rolling Eyes
2. sayfa açılmazki sadece 1. başka yok Crying or Very sad
hadi yaa Crying or Very sad Allah Allah desene herkes kafasindan biseyler salliyor. Peki acaba 2 tane sincap alsak acilirmi ki Twisted Evil detective
beyler 2 sincap aynı anda kullanılıyomu bilen yada deneyen warmı acaba??
2sincap aynı anda kullanılmaz Wink
Ayrıca bu sayfa acılma isini tam hatırlamıyorum elimde 3sayfası acık sincabım var nasıl acıldığını bulursam paylaşırım Wink Twisted Evil
Ayrıca bu sayfa acılma isini tam hatırlamıyorum elimde 3sayfası acık sincabım var nasıl acıldığını bulursam paylaşırım Wink Twisted Evil
B
blackshade
⭐ 19y
HATIRLADIMA GORE GOREV YAPICA ACILIL YORDU ALTIN YADA ITEM DI
O
Old School
⭐ 19y
Ya sincabın süresi çantada iken işliyomu peki aklım buna çok takıldı beni bilgilendirirseniz sevinirim
2sincap aynı anda kullanılmaz Wink
Nasıl ki şimdi bu 3 sayfada bütün slotlar acık olan pet?Kafam karıştı
O
Old School
⭐ 19y
Arkadaş yazmış 3 slot açık nasıl yaptın bende 1 i açık sırf ve ginede zorluk yaşıyorum biliyorsan bizimlede paylaşırsan sevinirim bide petin süresi çantada iken işliyormu arkadaşlar Question
Arkadaş yazmış 3 slot açık nasıl yaptın bende 1 i açık sırf ve ginede zorluk yaşıyorum biliyorsan bizimlede paylaşırsan sevinirim bide petin süresi çantada iken işliyormu arkadaşlar Question
evet işliyo çantada bile headbang2ft9
ve tavşanın 2. ve 3. sayfaları felan açılmıyo headbang2ft9
O
Old School
⭐ 19y
evet işliyo çantada bile headbang2ft9
ve tavşanın 2. ve 3. sayfaları felan açılmıyo headbang2ft9
Bilgi için teşekkürler tahmin etmiştim zaten detective
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap