Cnm sıkılmıstı Razz bişi ler yapam dedim kullancak olan warsa buyursun kullansın Wink
Bu En ii si Wink
-Resim Silinmiş.
Buda Güzel Wink
-Resim Silinmiş.
Ben Bunuda Beyendim Razz
-Resim Silinmiş.
Yorum larınızı bekliyorum daha ilk PS ' sem Razz
MaTRiX ==> ExTRaLooB MeMBeR ==> (RESİM)
· 12 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
bana göre baya güzel Razz
ben okdr bile yapamıyom cunku ps bilmiyomm Sad Mr. Green
bende biliyom sayılmaz google dan photoshop dersleri yazıyom cıkıyo ordan ogreniyom Razz daha 1 gun oldu indireli Wink
Kimse beyenmedi herhalde Sad
ilk Yapısınsa Harika Olduda Bence xxTolgaxx ExtraLooB Member yAZSA Süper olur kanımca
ilk Yapısınsa Harika Olduda Bence xxTolgaxx ExtraLooB Member yAZSA Süper olur kanımca
baskalarıda kullanır die şey etmiştim Surprised
Sen kendi İmzana Tolga YAz giderleri DUrsun Wink
Sen kendi İmzana Tolga YAz giderleri DUrsun Wink
eve gidin ce hallederim Wink bundan önceki de matrix ti onda vardı bu mavi yi sevdim isim siz direk koydum Razz evde hallederiz
güzel helal olsn Wink
güzel helal olsn Wink
eyw Wink
Güsel güsel devam et sen Wink
bende biliyom sayılmaz google dan photoshop dersleri yazıyom cıkıyo ordan ogreniyom Razz daha 1 gun oldu indireli Wink
emin ol ben çok beğendim ve öpüyorum gözlerinden photoshop o kadar kolay ki netten indirdiğin derslerle gayet güzel öğrenirsin bu arada öğrenirken bizlere de sor ve netten görsel bulup işi yapmasını kavra geresi basit Wink
emin ol ben çok beğendim ve öpüyorum gözlerinden photoshop o kadar kolay ki netten indirdiğin derslerle gayet güzel öğrenirsin bu arada öğrenirken bizlere de sor ve netten görsel bulup işi yapmasını kavra geresi basit Wink
Wink eyw saol kardes
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap