Icerige atla
Extraloob

MaTRiX ==> ExTRaLooB MeMBeR ==> (RESİM)

· 12 Yanıt · 2.6K görüntüleme
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
Cnm sıkılmıstı Razz bişi ler yapam dedim kullancak olan warsa buyursun kullansın Wink

Bu En ii si Wink

-Resim Silinmiş.

Buda Güzel Wink

-Resim Silinmiş.

Ben Bunuda Beyendim Razz

-Resim Silinmiş.

Yorum larınızı bekliyorum daha ilk PS ' sem Razz
12 Yanıt
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

bana göre baya güzel Razz
ben okdr bile yapamıyom cunku ps bilmiyomm Sad Mr. Green

bende biliyom sayılmaz google dan photoshop dersleri yazıyom cıkıyo ordan ogreniyom Razz daha 1 gun oldu indireli Wink
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
Kimse beyenmedi herhalde Sad
C
CaN_KsK ⭐ 19y
ilk Yapısınsa Harika Olduda Bence xxTolgaxx ExtraLooB Member yAZSA Süper olur kanımca
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

ilk Yapısınsa Harika Olduda Bence xxTolgaxx ExtraLooB Member yAZSA Süper olur kanımca

baskalarıda kullanır die şey etmiştim Surprised
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Sen kendi İmzana Tolga YAz giderleri DUrsun Wink
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

Sen kendi İmzana Tolga YAz giderleri DUrsun Wink

eve gidin ce hallederim Wink bundan önceki de matrix ti onda vardı bu mavi yi sevdim isim siz direk koydum Razz evde hallederiz
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
güzel helal olsn Wink
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

güzel helal olsn Wink

eyw Wink
N
nuk3r ⭐ 19y
Güsel güsel devam et sen Wink
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

bende biliyom sayılmaz google dan photoshop dersleri yazıyom cıkıyo ordan ogreniyom Razz daha 1 gun oldu indireli Wink

emin ol ben çok beğendim ve öpüyorum gözlerinden photoshop o kadar kolay ki netten indirdiğin derslerle gayet güzel öğrenirsin bu arada öğrenirken bizlere de sor ve netten görsel bulup işi yapmasını kavra geresi basit Wink
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

emin ol ben çok beğendim ve öpüyorum gözlerinden photoshop o kadar kolay ki netten indirdiğin derslerle gayet güzel öğrenirsin bu arada öğrenirken bizlere de sor ve netten görsel bulup işi yapmasını kavra geresi basit Wink

Wink eyw saol kardes

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: