Icerige atla
Extraloob

Matematik !!!

· 9 Yanıt · 1.3K görüntüleme
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
En sevdiğim ama yapamadığım tek ders
9 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Mat IV adı altında 3 katlı integral hesapları ile boğuştuğum ne zaman matematik denilse aklıma direk 3 katlı integrallerin geldiği bir üniversite dersi.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Tek katli cift katli integraller Green formulu uc katli integraller,turevin yorumlari,Mac-Laurin ve Taylor formulleri,Diferansiyel denklemler,matris ve determinantlar,Newton formulleri,olasiliklari ve daha bircok muazzam bilgiyi barindiran bir alan adi... Matematik olmazsa olmazimdir hala,bayilirim...
C
ChrsNYC ⭐ 18y
Fm olmamdan dolayıda cok sevdiğim bir ders türü
B
Baha i ⭐ 18y
aksiyon ve teoremlerden oluşan idealistlerin favori dersi olarak gösterilen apriori bilgi bütünü.
(apriori :deney gözlem yolu ile değil akıl ve mantık yolu ile ulaşılan evrensel bilgiler)

Tek katli cift katli integraller Green formulu uc katli integraller,turevin yorumlari,Mac-Laurin ve Taylor formulleri,Diferansiyel denklemler,matris ve determinantlar,Newton formulleri,olasiliklari ve daha bircok muazzam bilgiyi barindiran bir alan adi... Matematik olmazsa olmazimdir hala,bayilirim...

Çin kalan teorimi ni unutmuşsun 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Unuttugum bircok sey var kabaca yazdim icimden gelenler... ^^

Cinli kalan teoremi de cok iyidir,savaslarda kullanmislardi yanlis hatirlamiyorsam... 😜
B
Birçok kişinin nefret ettiği bir hesap sistemi 😜

Ps:Bu topic beni bozar ben kaçanzi.
I
iCe_diVe ⭐ 19y
korkuLu dersim
S
hayatım boyunca nefret ettiğim bir ders

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: