En sevdiğim ama yapamadığım tek ders
Matematik !!!
· 9 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Mat IV adı altında 3 katlı integral hesapları ile boğuştuğum ne zaman matematik denilse aklıma direk 3 katlı integrallerin geldiği bir üniversite dersi.
Tek katli cift katli integraller Green formulu uc katli integraller,turevin yorumlari,Mac-Laurin ve Taylor formulleri,Diferansiyel denklemler,matris ve determinantlar,Newton formulleri,olasiliklari ve daha bircok muazzam bilgiyi barindiran bir alan adi... Matematik olmazsa olmazimdir hala,bayilirim...
Fm olmamdan dolayıda cok sevdiğim bir ders türü
aksiyon ve teoremlerden oluşan idealistlerin favori dersi olarak gösterilen apriori bilgi bütünü.
(apriori :deney gözlem yolu ile değil akıl ve mantık yolu ile ulaşılan evrensel bilgiler)
Çin kalan teorimi ni unutmuşsun 😄
(apriori :deney gözlem yolu ile değil akıl ve mantık yolu ile ulaşılan evrensel bilgiler)
Tek katli cift katli integraller Green formulu uc katli integraller,turevin yorumlari,Mac-Laurin ve Taylor formulleri,Diferansiyel denklemler,matris ve determinantlar,Newton formulleri,olasiliklari ve daha bircok muazzam bilgiyi barindiran bir alan adi... Matematik olmazsa olmazimdir hala,bayilirim...
Çin kalan teorimi ni unutmuşsun 😄
Unuttugum bircok sey var kabaca yazdim icimden gelenler... ^^
Cinli kalan teoremi de cok iyidir,savaslarda kullanmislardi yanlis hatirlamiyorsam... 😜
Cinli kalan teoremi de cok iyidir,savaslarda kullanmislardi yanlis hatirlamiyorsam... 😜
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Birçok kişinin nefret ettiği bir hesap sistemi 😜
Ps:Bu topic beni bozar ben kaçanzi.
Ps:Bu topic beni bozar ben kaçanzi.
korkuLu dersim
S
StickControl
⭐ 19y
hayatım boyunca nefret ettiğim bir ders
Yanıt yazmak için giriş yapın.