http://www.facebook.com/video/video.php?v=122792097778149&oid=109693415758754&comments&ref=mf#!/video/video.php?v=122792097778149&oid=109693415758754&comments
öğretmenin videoya çekmesi yerine doğruyu öğretmesi lazımm daral:
Matematigin Irzına Geçen Çocuk
· 8 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Nina Ricci
⭐ 17y
Bizim zamanımızda matematik işlemini yapamayanların kafasını tahtaya vuruyordu hoca, çocuk şak diye çözüyordu ama şimdiki nesil şanslı müdahale yok 😜

öğretmenin videoya çekmesi yerine doğruyu öğretmesi lazımm daral:
+1
Bizim zamanımızda matematik işlemini yapamayanların kafasını tahtaya vuruyordu hoca, çocuk şak diye çözüyordu ama şimdiki nesil şanslı müdahale yok :P
+1905 👍 ilkokulda arkadas bi soruyu yapamadı die bi vurmustu cocuk oldugu yerde 360 derece dönmüştü.ona gülen cocugada sen yap gülüyosan dedi yapamayınca oda bi tokatı yedi 😈
😁 😁
o öğretmenin işi çocuğu videoya alıp komik duruma düşürmek mi
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
L
LethaLKiss
⭐ 16y
güleyimmi ağlayımmı... lanet oLsun böle öğretmenlere bnm annem&babam da öğretmen böle şeler yapsalar suratlarına karsı söverim yeminle...
bu arada dayak konusunda haklsnz ama abartmayın yni bizm okulda bazı hocalar hala çakıor hele bi hoca bana sağlamından çaktı 1 kere sırf kafasına topla vurdum diye xD
bu arada dayak konusunda haklsnz ama abartmayın yni bizm okulda bazı hocalar hala çakıor hele bi hoca bana sağlamından çaktı 1 kere sırf kafasına topla vurdum diye xD
kaçıncı kez verildi 😆
bitiyorum bu velede 😜
bitiyorum bu velede 😜
eskiler bilir
kaçıncı kez verildi 😆
bitiyorum bu velede :P
eskileri unutturmayalım 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap