Masaüstünde büyük bir değişiklik için bence mükemmel bir program!
Umaraım hoşunuza gider Cool
Download link: http://uploaded.to/?id=5yoifk
Arkadaşlar sakıncalı bir durum yok kesinlikle sadece masaüstündeki klasörlerinizi ve program simgelerinize vs. birbirine wuruyorsunuz... yani Pc için gerekli bişi deil! Beğenen aradaşlar çıkar belki. Very Happy sadece eğlenceli geldi bana paylaşmak istedim. Kullanımıda çok basit sadece ''Sol çift Click''
Masaüstünde mükemmel eğlence[İÇERİ]
· 11 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Ne olduğunu açıklarsan Rolling Eyes
ben almıyım Mr. Green
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
ne olduğunu açıklasan bizde indircek sakıncalı bi durum duruma el atıyorum Kimse İndirmesin Exclamation Twisted Evil
ebncede açıklarsan süper olur
o konuya girermisin bi soru daha sordum
ne olduğunu açıklasan bizde indircek sakıncalı bi durum duruma el atıyorum Kimse İndirmesin Exclamation Twisted Evil
Bi ara verdiler bunu Real Deskop. Masa üstündeki simgeleri bir birine vurduruyon falan filan o işte Laughing
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Bi ara verdiler bunu Real Deskop. Masa üstündeki simgeleri bir birine vurduruyon falan filan o işte Laughing
sakınca yokmu yani
sakınca yokmu yani
Hayır. TARATMADIM ama Sadece ne oldugunu soyluyorum.
Arkadaşlar ne olduğu açıklandı indirip kullanmak isteyen arkadaşlara ii eğlenceler.
Vallaha benim kasperskyda tarattım hiç bişi çıkmadı. içiniz rahat değilse virüs sitesinin adresini werin taratayım yardımcı olayım Cool
bakalım neymiş Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap