Icerige atla
Extraloob

Masaüstünde mükemmel eğlence[İÇERİ]

· 11 Yanıt · 1.0K görüntüleme
P
passion OP ⭐ 19y
Masaüstünde büyük bir değişiklik için bence mükemmel bir program!

Umaraım hoşunuza gider Cool

Download link: http://uploaded.to/?id=5yoifk

Arkadaşlar sakıncalı bir durum yok kesinlikle sadece masaüstündeki klasörlerinizi ve program simgelerinize vs. birbirine wuruyorsunuz... yani Pc için gerekli bişi deil! Beğenen aradaşlar çıkar belki. Very Happy sadece eğlenceli geldi bana paylaşmak istedim. Kullanımıda çok basit sadece ''Sol çift Click''
11 Yanıt
C
Caprice ⭐ 19y
Ne olduğunu açıklarsan Rolling Eyes
P
Pennywise ⭐ 19y
ben almıyım Mr. Green
B
ne olduğunu açıklasan bizde indircek sakıncalı bi durum duruma el atıyorum Kimse İndirmesin Exclamation Twisted Evil
L
Lagroad ⭐ 19y
ebncede açıklarsan süper olur

ne olduğunu açıklasan bizde indircek sakıncalı bi durum duruma el atıyorum Kimse İndirmesin Exclamation Twisted Evil
o konuya girermisin bi soru daha sordum
|
|O²| ⭐ 19y
Bi ara verdiler bunu Real Deskop. Masa üstündeki simgeleri bir birine vurduruyon falan filan o işte Laughing
B

Bi ara verdiler bunu Real Deskop. Masa üstündeki simgeleri bir birine vurduruyon falan filan o işte Laughing

sakınca yokmu yani
|
|O²| ⭐ 19y

sakınca yokmu yani

Hayır. TARATMADIM ama Sadece ne oldugunu soyluyorum.
P
passion OP ⭐ 19y
Arkadaşlar ne olduğu açıklandı indirip kullanmak isteyen arkadaşlara ii eğlenceler.
P
passion OP ⭐ 19y
Vallaha benim kasperskyda tarattım hiç bişi çıkmadı. içiniz rahat değilse virüs sitesinin adresini werin taratayım yardımcı olayım Cool
A
addIcFb ⭐ 19y
bakalım neymiş Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: