Icerige atla
Extraloob

masaüstü ayarları ile ilgili

· 12 Replies · 2.0K views
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş. büyümüyor yaw harbiden kafayı yiycem aslında çok önemli bir sorun deil ama ben sinir oldum......
12 Replies
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
arkadaşlar yardım edebilecek yok mu biliyorum önemsiz bir ayar ama yapamadım ben işte...
S
Streetwise ⭐ 19y
kendini asagılama hacım milletin sana yardımcı olabilmesi için resmin büyük olması lazım Razz
B
resmi büyütürmüsün....
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
resmin nasıl büyültüleceğini bilmiyorum anlatırsan yada anlatıldığı bi yer varsa linki verirsen büyültebilirim kusura bakma lütfen
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
yardım edebilecek var mı konuyu aradım ama bulamadım???
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
yardım edebilecek yok mu???????????
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
görseli göremiyoruz ki Shocked

masasütü sağ tuş özellikler ayarlarını şu şekilde yap 1024*768 32 bit 85hz bunları bir bu şekilde yap sonrasında dosyaların altında gölge varsa onun bir ayarı var o sekmelerde göreceksin oradan yapabilirsin.
X
XipeTotec ⭐ 18y
resimden anlarsın sanırsam 😊 pc inin en iyi görsel ayarları yap de veya ordaki kutucaukların hepsini işayetle 😊 veya ordaki yazıları oku senin sorunun olan kutucugu işaretle 😊

sanırsam sonurun msela bilgisayarımın arkadasında mavı gölge olamsıdır .
yardımım dokundyda ne mutlu iyi forumlar ...

- Resim Silinmiş.
_
_Blowof_ ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

extrabeer extraokk extrabeer
P
Presence ⭐ 19y

resmin nasıl büyültüleceğini bilmiyorum anlatırsan yada anlatıldığı bi yer varsa linki verirsen büyültebilirim kusura bakma lütfen

imageshack.us a giriosun sonra bi resim uploaad ediosun
hot link for forums(1) in yanındaki url yi koplayalıp göndericen yere yağıştırıosun daha büyük olur
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
çok saolun yardımlarınız için ama yapamadım hala.... resmin büyüğünü koycam şimdi

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: