- Resim Silinmiş. büyümüyor yaw harbiden kafayı yiycem aslında çok önemli bir sorun deil ama ben sinir oldum......
masaüstü ayarları ile ilgili
· 12 Replies · 2.0K views 0 reading
12 Replies
arkadaşlar yardım edebilecek yok mu biliyorum önemsiz bir ayar ama yapamadım ben işte...
S
Streetwise
⭐ 19y
kendini asagılama hacım milletin sana yardımcı olabilmesi için resmin büyük olması lazım Razz
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
resmi büyütürmüsün....
resmin nasıl büyültüleceğini bilmiyorum anlatırsan yada anlatıldığı bi yer varsa linki verirsen büyültebilirim kusura bakma lütfen
yardım edebilecek var mı konuyu aradım ama bulamadım???
yardım edebilecek yok mu???????????
görseli göremiyoruz ki Shocked
masasütü sağ tuş özellikler ayarlarını şu şekilde yap 1024*768 32 bit 85hz bunları bir bu şekilde yap sonrasında dosyaların altında gölge varsa onun bir ayarı var o sekmelerde göreceksin oradan yapabilirsin.
masasütü sağ tuş özellikler ayarlarını şu şekilde yap 1024*768 32 bit 85hz bunları bir bu şekilde yap sonrasında dosyaların altında gölge varsa onun bir ayarı var o sekmelerde göreceksin oradan yapabilirsin.
resimden anlarsın sanırsam 😊 pc inin en iyi görsel ayarları yap de veya ordaki kutucaukların hepsini işayetle 😊 veya ordaki yazıları oku senin sorunun olan kutucugu işaretle 😊
sanırsam sonurun msela bilgisayarımın arkadasında mavı gölge olamsıdır .
yardımım dokundyda ne mutlu iyi forumlar ...
- Resim Silinmiş.
sanırsam sonurun msela bilgisayarımın arkadasında mavı gölge olamsıdır .
yardımım dokundyda ne mutlu iyi forumlar ...
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
extrabeer extraokk extrabeer
extrabeer extraokk extrabeer
resmin nasıl büyültüleceğini bilmiyorum anlatırsan yada anlatıldığı bi yer varsa linki verirsen büyültebilirim kusura bakma lütfen
imageshack.us a giriosun sonra bi resim uploaad ediosun
hot link for forums(1) in yanındaki url yi koplayalıp göndericen yere yağıştırıosun daha büyük olur
çok saolun yardımlarınız için ama yapamadım hala.... resmin büyüğünü koycam şimdi
Log in to write a reply.
Log In