arkadaslar bugün silkroadımı update ettirdikden sonra oyuna girmeye calısıyorum ama o ID PW ekranı gelmeden masaüstüne atıp ???????? hatası veriyor.Ne yapmam gerekir lütfen yardım edermisiniz ? Rolling Eyes
Masaüstü
· 11 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
ekran kartını güncelle viewtopic.php?f=11&t=16213&start=0
arkadaslar bugün silkroadımı update ettirdikden sonra oyuna girmeye calısıyorum ama o ID PW ekranı gelmeden masaüstüne atıp ???????? hatası veriyor.Ne yapmam gerekir lütfen yardım edermisiniz ? Rolling Eyes
bendede oldu aynı şey reset attım pc ye düzeldi sonra detective kahvekeyfi
O
Old School
⭐ 19y
bendede oldu aynı şey reset attım pc ye düzeldi sonra detective kahvekeyfi
Ama res kalıcı çözüm deil en iyisi kartı güncelle
demin güncelledim sorun sro modifier mis onu hallettim oyuna girdim 5 dk sonra masaüstüne attı tekrar simdi girmeye calısıyorum update hatası verio Mad Evil or Very Mad
Beyler ttnet yurt dışı hatları şuan devre dışıdır ...
Gelmesi için dua edin Cool
off ya Mad su internete para yatırıyoruz bide... Evil or Very Mad
hehe ben oyundayım Very Happy saat 3 gibi yüklemiştim patchi
Yurt dışı hatları kapalı olsa herhalde yabancı forumlarda gezemezdim.Neden bu kadar emin konuşuyorsun kardeş.Oyunda bişi var sanırım.Ne olduysa Update sonrası oldu.
Yurt dışı hatları kapalı olsa herhalde yabancı forumlarda gezemezdim.Neden bu kadar emin konuşuyorsun kardeş.Oyunda bişi var sanırım.Ne olduysa Update sonrası oldu.
Hem onda sorun var hemde Sro update sonrası client sorunu var sanırsam Cool
Hem onda sorun var hemde Sro update sonrası client sorunu var sanırsam Cool
Clienti nerden bulucaz peki bi bilginiz var mı ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap