yanlışlıkla masaüstünü gösteri sildim, sol altta dururken masaüstüne almışım kısayol sanır shift+delete yapdım. 🙄
ne yapmam lazım ❓
masaüstnü göster
· 5 Yanıt · 827 görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
bir problemim daha bar bu konu altında belirtmek istedim
kasadan tank modunda sesler gelmeye başladı sanırsam güç kaynağından ne yapmam lazım ?
bu ikisi için yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
kasadan tank modunda sesler gelmeye başladı sanırsam güç kaynağından ne yapmam lazım ?
bu ikisi için yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
1.Not defterini aç alttaki kodu yaz...
[Shell]
Command=2
Ic>
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop
Daha sonra bunu “Masaüstünü Göster.SCF” adıyla kaydet. Sonra bunu hızlı başlat üzerine sürükle...
Not Defteri, dosya adına .txt uzantısını otomatik olarak ekleyebilir. Bu uzantı varsa kaldır. Dosya adı Masaüstünü Göster.scf olmalı...
2.Tank modunda sesler gelen power ise fanını değiştir dicem ama sen iyisimi sağlam bir power al (sesin ondan geldiğine tam manası ile eminsen)...
[Shell]
Command=2
Ic>
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop
Daha sonra bunu “Masaüstünü Göster.SCF” adıyla kaydet. Sonra bunu hızlı başlat üzerine sürükle...
Not Defteri, dosya adına .txt uzantısını otomatik olarak ekleyebilir. Bu uzantı varsa kaldır. Dosya adı Masaüstünü Göster.scf olmalı...
2.Tank modunda sesler gelen power ise fanını değiştir dicem ama sen iyisimi sağlam bir power al (sesin ondan geldiğine tam manası ile eminsen)...
Leo süpersin ya masaüstü sorunum kalmadı. 👍
güç kaynağınada cumartesi güç kaynağının içini açıp bakıcam artık :?
güç kaynağınada cumartesi güç kaynağının içini açıp bakıcam artık :?
1.Not defterini aç alttaki kodu yaz...
[Shell]
Command=2
Ic>
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop
2.Tank modunda sesler gelen power ise fanını değiştir dicem ama sen iyisimi sağlam bir power al (sesin onsan geldiğine tam manası ile eminsen)...
teşekkürler yararlı bir bilgi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap