- Resim Silinmiş.
Uploaded with ImageShack.us
iş buda bnm marstaki ezik 🍺 25 gün önce açtım charı son 1 haftada kasma fırsatım olmadı. ama yarın 500 silk + gold çekeceğim 80 e kadar taxi sonra s bot ile kasacağım 🎅 🎅
Marstaki charım
· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Hayırlısı olsun sende benım kafadan 😜 80'e kadar taxi sora s-bot 🤘
Keşke yeni serverlerden birisinde açsaydın tabi arkadaşların yoksa marsta 🎭
arkadaşlarım var 😊 sevdiğim bi guilddeyim ama hepsi yüksek lvl 😜
Ps: saolun
Ps: saolun
güzel char ilerde sp sorunu cekebilirsin ^^
PS: eziq char kasmak gibi zevkli bir şey yok 90+ olunca kasma isteği gelmıyor ^^
PS: eziq char kasmak gibi zevkli bir şey yok 90+ olunca kasma isteği gelmıyor ^^
yanlış sw seçmişsin kendine 😉
güzel char ilerde sp sorunu cekebilirsin ^^🍺 bence tam tersi ezikken sıkılıyorum taxilere giriyorum . ama ilerde dediğin gibi sp sorunu yaşarım cleric 30lvlde makara: makara: 😆
Ps:seçtiğim server doğru 🎅
İyi eğlenceler 110unuda görürüz inş 😄
İyi eğlenceler 110unuda görürüz inş :Deyw ^^ alayımda şu emanetleri chara hele 🎅
güzel char ilerde sp sorunu cekebilirsin ^^🍺 bence tam tersi ezikken sıkılıyorum taxilere giriyorum . ama ilerde dediğin gibi sp sorunu yaşarım cleric 30lvlde makara: makara: 😆
Ps:seçtiğim server doğru 🎅
emin ol ilerki lvlerde diceksın keske hep taxiye girsem kasmak ölüm ^^ ben 105 lvlım keske hep taxide kalsam diyorum
Hayırlı olsun bro 😊
Ps:Kasmak istedikden sonra hertürlü kasarsın zaten 😊
Ps:Kasmak istedikden sonra hertürlü kasarsın zaten 😊
eyw. evet 80 yapayımda bi gerisi gelecek ^^
kolay gelsin
ty 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap