Icerige atla
Extraloob

MARADONA

· 19 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
uff yaa tapıyorum bu adama 86 yılında izlemiştim o yıldan beri dünyada tek geçerim alternatifi gelmedi gelmeyecektirde bakar mısınız maç öncesi ısınma triplerine 🙏

[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=bbaa2oTazMU

19 Yanıt
C
Coq'Right2 ⭐ 16y
Futbolculuğun diyecek sözüm yok çok iyi futbolcuydu ama daha sonrada hiç iyi değil ... summer7:
K
ktyyy ⭐ 16y
idoLumsuuuun 🤘
J
Journalist ⭐ 19y
Yeah! +1 ❤️
A
Addicted ⭐ 19y
Show peşinde koşan adamı hiç sevemedim. Herkez orda ısınıyo bu kendi kendine show yapıyo orda 😆
S
Yeah! +1 ❤️
O
os1 ⭐ 19y
Reyiz 🙏
X
Xanthos ⭐ 19y
Show peşinde koşan adamı hiç sevemedim. Herkez orda ısınıyo bu kendi kendine show yapıyo orda 😆
farklı olmak suç değildir. Tamam artiz olabilir ama adam müzik eşliğinde ısınıyor, ötekiler kuru kuru eğilip kalkıyor o müziğin ritmine göre kıvırtıyor. Fark orda başlıyor. 2 iş bi arada,keyif alarak yapıyorsan hep başarılı olursun, zoraki yapıyorsan bi süre başarırsın.
R
Rochas ⭐ 16y
oda onlar gibi aynı şeyleri yapsaydı maradona olmazdı belki
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

yapma be kuzum sana yakışmadı bu yorum adamın triplerine bakar mısın ne kadar doğal başkası o kadar taraftarın önünde faso yaparım diye korkar yapamaz o salmış kimse yok gibi show yapıyor ben yapıyorum arkadaş seyirci beni bağlamaz diyor ayrıca maç esnasında yaptıklarına bakarsan göreceksin saha da da yapıyor aynılarını 🙏
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Bu adamı hiç sevmedim, sevmeyeceğimde.Almanya maçında attığı gol tanrının eli değil resmen çirkeflik.Başka bir şekilde yorumlanamaz.
E
EliteTurk ⭐ 18y
Oda farkını hissedenlerdenmiş. 😈 🙏
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Bu adamı hiç sevmedim, sevmeyeceğimde.Almanya maçında attığı gol tanrının eli değil resmen çirkeflik.Başka bir şekilde yorumlanamaz.

İngiltere olmasın o 😆
[ek #12654]
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y

İngiltere olmasın o 😆

Olsun :mgreen: Yaptığı davranışı haklı kılmaz cool2:
H
hmzsnmz ⭐ 19y

İngiltere olmasın o 😆

Olsun :mgreen: Yaptığı davranışı haklı kılmaz cool2:

O ayrı o ayrı 😜
[ek #12654]
V
Aynı ben ya ☕
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Aynı ben ya ☕

El konusundamı 😁
A
Afgan ⭐ 17y
Çok iyi be abi =)
O
oLdCiTyLee ⭐ 18y
sonuçta o da ingiltere maçında kendi takımına avantaj sağlamak için bunu yaptı . ayrıca o maç sadece bir maç değil fakir ve güçsüz arjantinin ingiltereye karşı alabildiği o dönemdeki tek galibiyet. O dönemlerde arjantin karasularında bulunan Falkland yüzünden çıkan bir savaşa tepkidir. ingiltere baskısından yılmış bir maradona o maça savaş havasında çıkmıştır. ve bilirsiniz ki savaşda herşey mübahtır. bu golü karşı takımın oyuncuları bile haklı buluyor. çünkü o gol sadece o an takımına avantaj sağlamak için atılmış bir goldür. kendinizi bir de onun yerine koyun 😉 ayrıca o golden 5 dk sonra yüzyılın golünü atmıştır ve bu oyuncu yine klasını göstermiştir. Maradona gibisi bir daha gelmez . ne messi ne ronaldo yarısına yaklaşamaz...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: