bluesman OP ⭐ 17y 11 yil once (düzenlendi) #1 babalar 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Flexi ⭐ 14y 11 yil once #2 Hacım sen bi ara DMX'çi değilmiydin ne oldu sana böyle 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman OP ⭐ 17y 11 yil once #3 @Gerilla dmx ne bro bilmiyorum ama kendimi bildim bileli rock/metal dinlerim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Flexi ⭐ 14y 11 yil once #4 Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi@Gerilla dmx ne bro bilmiyorum ama kendimi bildim bileli rock/metal dinlerim.hacım ben karıştırdım ozaman 😄zamanında DMX vardı hatırlarım 2011 yıl sonlarında falan scared1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CalypsOo ⭐ 17y 11 yil once #5 Iyi iyi gençler doğru yolu bulmuş \m/ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mr. Mojo Risin' ⭐ 14y 11 yil once #6 12-13 yaşındasın o zaman TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman OP ⭐ 17y 11 yil once #7 Canı sıkılan, millete laf atmaya geliyor. Beğenmiyosan çık git birader topicten. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mr. Mojo Risin' ⭐ 14y 11 yil once #8 yaş tahmininde bulundum birader, neden kızıyosun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil