Bu bölüme mesaj yazmak için ne yapmam gerekiyor?Anladığım kadarıyla moderatör ve üstü arkadaşlar sadece mesaj atabiliyor.Biz atamıyor muyuz?
Mangalda Kül Bırakmayanlar
· 15 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
o Bölüme sadece sözlük yazarları mesaj atabilir. Sözlük yazarı başvurusu yapmanız gerekiyor.
o Bölüme sadece sözlük yazarları mesaj atabilir. Sözlük yazarı başvurusu yapmanız gerekiyor.
Nereye ve nasıl başvuru yapacağım?
Başvurular şuanda kapalı.
Ne zaman açılır acaba?
Ne zaman açılır acaba?
Bir bilgim yok. Açıldığında global başlık yapılıyor.
J
JawBreaker
⭐ 18y
Az farkla kaçırdın. 😊
Neyse.Her işte bir hayır vardır.
J
JawBreaker
⭐ 18y
Sitemiz çok yönlüdür. Kendine göre bir yer mutlaka bulursun. Hem işi kavramak adına Sözlük Yazarı olmadan önce biraz tecrübe edinmiş olursun. Hoş geldin. 😘 ❤️ nese:
Teşekkür ederim^^
Sözlükteki konulara baktım tam benlik mekan olduğunu farkettim ama baktım mesaj yazamıyorum^^ makara:
Sözlükteki konulara baktım tam benlik mekan olduğunu farkettim ama baktım mesaj yazamıyorum^^ makara:
Sitemiz çok yönlüdür. Kendine göre bir yer mutlaka bulursun. Hem işi kavramak adına Sözlük Yazarı olmadan önce biraz tecrübe edinmiş olursun. Hoş geldin. 😘 ❤️ nese:
Bencede siteden kopma. Buraya bir alış zaten çıkamıyorsun ❤️ 😆
J
JawBreaker
⭐ 18y
Teşekkür ederim^^
Gün gelir oda olur eğlencemize bakalım. 😜 nese:
viewtopic.php?f=678&t=24887
En eğlenceli topiclerden bir tanesidir.^^ makara:
İşim dolayısıyla geceleri fazla online olmuyorum ama bir göz gezdireyim^^
Haziranda -up down mevsiminde- Tekrar alımlar açılacaktır.
extraloob.com ailesine hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz, gerekli cevapları herkes vermiş zati bana hoşgeldiniz demek düşer 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap