...

Special thx to Flexi
Special thx to Flexi
Bu sayfayı 10 yaşında ki bir çocuk bile açmış olabilir 10k beğenisi var zaten.Niye bu kadar abartıldı ki bu.
Special thx to FlexiBu sayfayı 10 yaşında ki bir çocuk bile açmış olabilir 10k beğenisi var zaten.Niye bu kadar abartıldı ki bu.
Benim sinirlendiğim facebook'da dün gece desteklediğimiz fenerlilerin yarısı bu olayla dalga geçiyor, gündemden düşürmüyor olmaları. Galatasaray Türk takımı değil vsvs milyonlarca şey yazıyorlar, ağır ayıp ediyorlar.

Bu sayfayı 10 yaşında ki bir çocuk bile açmış olabilir 10k beğenisi var zaten.Niye bu kadar abartıldı ki bu.
Benim sinirlendiğim facebook'da dün gece desteklediğimiz fenerlilerin yarısı bu olayla dalga geçiyor, gündemden düşürmüyor olmaları. Galatasaray Türk takımı değil vsvs milyonlarca şey yazıyorlar, ağır ayıp ediyorlar.
bırak sen o şikecileri :)) bak buna 😊
manchester'ın resmi sitesi.

Balottelli:H grubuna niye ölüm grubu deniliyorki. Galatasaraya gidecek olan M.United.
Fransız takımı olduğunu bilmiyormusunuz GS'nin :)

Sayfanın admini geldi.
Sayfanın admini geldi.
Bunu dediği için herhangi bir cezamı alıcak ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap