- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
Malazgirt(TR) [Hereos] Guild Occupied [Jangan Fortress]
· 61 Yanıt · 4.6K görüntüleme 0 okuyor
61 Yanıt
Hereos değilde Heroes olması gerekmez miydi?
Hereos değilde Heroes olması gerekmez miydi?😈 👍
Tebrikler ^^
V
ValentineDay
⭐ 17y
Tebrikler ^^
V
ValentineDay
⭐ 17y
Gelemmı sızın guılde xD 18 lvl ım ama Pre falan alıcam sonra full kasıcam xD
Tebrikler.

hayır kahraman(hero) ile alakası yok guild isminin doğru telaffuz edildiğinden emin olun.
tebrk edenlere tskrler 😜
tebrk edenlere tskrler 😜
Tebrikler!
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
tebrikler gavur yalakaları .
C
CheckPoint_
⭐ 17y
Tebrikler
tebrikler
Biz Guildi 2 türk ve 1 arap arkadaşımızla beraber açtık.Guildi ben kurcaktım Shybe benden once 20 olduğu için o kurdu sonra öyle kaldı.Arkadaşlarımız bize dahil oldular ilerledik , olay bu.Gavur yalakası dediğin kim ? hem nerden çıkarttın ? 40 tan fazla yabancının bize saygı gösterip , guild lideri olmamızdan memnun olunan kişilerle gurur duyacağına dediğin lafa bak.Biz guildde türkleri arkadaş canlısı , babacan , barıştan yana olan bi millet oldugunu anlatmaya çalışıyoruz.9-13 yas grubundakı türk oyuncuların cogunun bilinçsiz bi şekilde oyun oynadıgını herkes biliyor.Bunun bütün türklere mal edilmemesi gerektiğini öğrettik.Bu yüzden teşekkürü borç bilirim senden deadly.
Ben ailemden 3 şehit verdim ve gurur duyuyorum bundan.Türklüğüme kimse laf edemez.Bidahakine laflarına dikkat et , oyununu oyna kardeşim!
- Resim Silinmiş.
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
Biz Guildi 2 türk ve 1 arap arkadaşımızla beraber açtık.Guildi ben kurcaktım Shybe benden once 20 olduğu için o kurdu sonra öyle kaldı.Arkadaşlarımız bize dahil oldular ilerledik , olay bu.Gavur yalakası dediğin kim ? hem nerden çıkarttın ? 40 tan fazla yabancının bize saygı gösterip , guild lideri olmamızdan memnun olunan kişilerle gurur duyacağına dediğin lafa bak.Biz guildde türkleri arkadaş canlısı , babacan , barıştan yana olan bi millet oldugunu anlatmaya çalışıyoruz.9-13 yas grubundakı türk oyuncuların cogunun bilinçsiz bi şekilde oyun oynadıgını herkes biliyor.Bunun bütün türklere mal edilmemesi gerektiğini öğrettik.Bu yüzden teşekkürü borç bilirim senden deadly.
Ben ailemden 3 şehit verdim ve gurur duyuyorum bundan.Türklüğüme kimse laf edemez.Bidahakine laflarına dikkat et , oyununu oyna kardeşim!
- Resim Silinmiş.
bak dalgana herkes neyin ne oldugunu biliyor 👍
işte o yüzden sana anlatıyorum bi sen kaldın neyin noldugunu bilmeyen
Baştan değişin bence guildi. Yeni guild açın paranız boşa gitmesin öyle isim olmaz 🎅
Baştan değişin bence guildi. Yeni guild açın paranız boşa gitmesin öyle isim olmaz 🎅
hayır kahraman(hero) ile alakası yok guild isminin doğru telaffuz edildiğinden emin olun.👍
tebrk edenlere tskrler :P
Anlamı ne ki hocam ?
gz ^^
Anlamı ne ki hocam ?Here-OS --> [O]perating
gz ^^ty 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap