bare para edicek bişi olsaydı 😁 😁
- Resim Silinmiş.
MalazgirT İlk Ay Mührüm ^^
· 19 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
😄 Oda Güzel
C
chipshajen
⭐ 17y
hayırlı olsun 😊
bu oyun cok serefsız bendemavii yı actıgımda ilk kestıgım yaratıkdan sos dustuydu dedim aha bu char kısmetlı adamın içine heves sokuyor kasma hevesi 100lvle kadar tek parlayan sey dusmedı 100lvde ne hıkmetse 1 kez moon xbow dusduydu. ınsan gaza gelıyor 😄 17lvde olsa 🎅 gzz.
argo kelimeleri kullanmamaya dikkat et. bak deneme mod. olmuşsun artık bunlara önem vermen gerekir 😉
mavii cidden d.mod olunca lafların bi değişti :S
Bi kabalaştın noluyo sana ? kendine gel...
Bi kabalaştın noluyo sana ? kendine gel...
J
JawBreaker
⭐ 18y
Shh uzatmayın beyler kimsenin canı yanmasın. 😘
Shh uzatmayın beyler kimsenin canı yanmasın. 😘
boşuna dememişler meyve veren ağaç taşlanır 🎅 daha bişey demiyorum 🎅
lol 😆
Ay Mührü:D
öyle böyle değil yane ay mührü olm 😄
bu oyun cok serefsız bendemavii yı actıgımda ilk kestıgım yaratıkdan sos dustuydu dedim aha bu char kısmetlı adamın içine heves sokuyor kasma hevesi 100lvle kadar tek parlayan sey dusmedı 100lvde ne hıkmetse 1 kez moon xbow dusduydu. ınsan gaza gelıyor 😄 17lvde olsa 🎅 gzz.
argo kelimeleri kullanmamaya dikkat et. bak deneme mod. olmuşsun artık bunlara önem vermen gerekir ;)
Bana argo kelimeleri göstersene bu mesajda ?
[F New]Solo Gitarist
argo kelimeleri kullanmamaya dikkat et. bak deneme mod. olmuşsun artık bunlara önem vermen gerekir ;)
Bana argo kelimeleri göstersene bu mesajda ?
serefsız, argo değilmiymiş ?
Kullanım yerine göre değişir. Açıkçası burada argodan çok eğlence maksatlı olarak kullanılmış.
[F New]Solo Gitarist
Neresi komik
L
Lord_Sniper
⭐ 18y
Neresi komik
Kafası Güzel bir insan daha ☕ 😎
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
Neresi komik
Kafası Güzel bir insan daha ☕ 8)
🤘 🤘
sweetCHIEF
⭐ 17y
canın bana yararlı olmayı çok çektiyse pm den fikirlerini aktar, sen bana konuşmayı öğretecek değilsin tamammı gözüm
Sakin olun beyler. Realist sen öğretemezsin ona nasıl konuşacağını , ayrıca mavii sende dikkatli olmalısın.
Topic kirlenmesin kapatalım tartışmayı. 😘
ne mühürmş be kardeşim 😄
Gratz noob 😜 Tebrikler bro'm :Ö:Z
Special thx to FlexiGratz noob 😜 Tebrikler bro'm :Ö:Z
- Resim Silinmiş.
Spoiler
üşenmem^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap