Icerige atla
Extraloob

Makro yapma hk.

· 18 Yanıt · 7.0K görüntüleme
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Arkadaşlar elimde Logitech m 215 son derece ucuz bir mouse var bu mousea makro yapabileceğim program biliyormusunuz?

Örnek olarak sol tık ile ateş+q+q yapabilen bir makro olabilir. Yoksa illa makrolu mouse mu alalım?
18 Yanıt
T
TanerUNER ⭐ 19y
Autoit halleder. Nette çok fazla macro kodlıyan programlar mevcut !
L
Lordzek OP ⭐ 16y

Bu oyunlarda çalışıyor mu? Önceden indirdiğin programlar sadece Windows hareketlerini makro yapabiliyordu. (print etme,yazı girme vs.)
T
TanerUNER ⭐ 19y

Bu oyunlarda çalışıyor mu? Önceden indirdiğin programlar sadece Windows hareketlerini makro yapabiliyordu. (print etme,yazı girme vs.)

oyunun koruma sistemine bağlı %80 oran verebilirim çalışması için. Autoit ile pencereyi seçtirebilirsin macro programları windows üstünde calısıyor o yüzden macroyu çalıstırdıktan sonra oyun penceresine geçiceksin. Pencerede calısan macro programlarıda vardır.
A
arveleson ⭐ 17y
Vallahi bro bende logitech g9x mouse var. Ben pb oynarken makro yapıyordum fakat diğer programlar yaparmı bilmiyorum.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Çok malca soruyorsam kusura bakmayın, mouse ile ne alakası var anlamadım, makro programsal değil mi 😄
A
arveleson ⭐ 17y
Çok malca soruyorsam kusura bakmayın, mouse ile ne alakası var anlamadım, makro programsal değil mi :D

Değişebiliyor. Gamer mouselerin kendi özel makro tuşları ve kendi özel makro programları var. Bazı mouselerde makro tuşuda yok makro programıda. Bunu dışarıdan bir programla sağlamaya çalışıyorlar. Ama bilmiyorum hiç kullanan görmedim.
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
Ben klavyemin özelliği ile macro yapmaya çalışmıştım, afedersin bi b*ka yaramıyor inan bana. klavyem yabana atılacak cinsden de değildi.
Klavye ne alaka diyecek olursan, ayni şey macro ben mousea atıyordum atamayı yada g? tuşlarına, daha vasatlaştırıyor seni.

http://www.logitech.com/assets/17696/17696.png
A
arveleson ⭐ 17y
Ben klavyemin özelliği ile macro yapmaya çalışmıştım, afedersin bi b*ka yaramıyor inan bana. klavyem yabana atılacak cinsden de değildi.
Klavye ne alaka diyecek olursan, ayni şey macro ben mousea atıyordum atamayı yada g? tuşlarına, daha vasatlaştırıyor seni.

g510'da bende var daha makrolarını kullanmadım bile. Zaten gerçek turnuvalarda falan ve gercek oyuncular makro kullanmıyor.
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y

g510'da bende var daha makrolarını kullanmadım bile. Zaten gerçek turnuvalarda falan ve gercek oyuncular makro kullanmıyor.

Aynen, vasatlaştırıyor. Ayrıca sağlam oynuyorsan hiç gerek yok. 🍺
A
arveleson ⭐ 17y

Aynen, vasatlaştırıyor. Ayrıca sağlam oynuyorsan hiç gerek yok. 🍺

Yok aslında ben kullanırım diye aldım 18tane makro tuşu var fakat daha oynadığım oyunlarda klavyede makro gerektıren bır durum olmadı. ama birgün o 18tane makro tuşunu kullanıcam makara:
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
sorma hacım, harbi kullanılmıyor ya 18 makro tuşu + olarak üç m sekmesi var bildiğin gibi yani 18x3 olarak değişiyor, wow için almıştım, kngihtda çok işimi gördü, minör kombo z+r+w
A
arveleson ⭐ 17y
sorma hacım, harbi kullanılmıyor ya 18 makro tuşu + olarak üç m sekmesi var bildiğin gibi yani 18x3 olarak değişiyor, wow için almıştım, kngihtda çok işimi gördü, minör kombo z+r+w

Ben makro tuşlarını kullanmıyorum ama m sekmelerını klavyenın rengını değiştirmek için kullanıyorum. pempe sarı mavi yap çok güzel oluyo makara:
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y

Ben makro tuşlarını kullanmıyorum ama m sekmelerını klavyenın rengını değiştirmek için kullanıyorum. pempe sarı mavi yap çok güzel oluyo makara:

ben disko modun da kullanıyorum hacım, tuşlara bastıkça rengi değişiyor, pavyona çeviriyorum ortamı
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Çok malca soruyorsam kusura bakmayın, mouse ile ne alakası var anlamadım, makro programsal değil mi :D

Bu makrolar için insanlar özel oyun mouselarına paralar veriyor makro demek sadece q+q yapmak değil oyun için onlarca makro var.
E
EmmaW ⭐ 19y
Vb6 indir google dan baka baka 5dk da yaparsin istedigin makroyu
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Bu autoit'de hazır makrolar yok mu yahu

Sağ klik = sağ klik + sol klik + q + q

yada yapabilen varsa birisi bana yaparsa TW ile çok mutlu olurum redface
E
EmmaW ⭐ 19y
Autoit yapmiyo diye biliyorum o isi autoitin yaptigi seni taklit etmek makroyu anca diger prog.larla

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: