E ExHePTaNn OP ⭐ 17y 14 yil once #1 Uzun bi ara oyuna girmemistim malum yan chari bozdum gittim 9 tane prof legend stone aldim ve sonuc 😊 +0 dan +6 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C CosmicGate ⭐ 16y 14 yil once #2 Bu çar hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum Mars Serverında 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E ExHePTaNn OP ⭐ 17y 14 yil once #3 Bu çar hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum Mars Serverında 🤔gelen oyunda bana konussun 😊 her duyduguna inanma derim 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Dragao ⭐ 15y 14 yil once #4 şanslısın benım bır turlu +5 olmadı :/ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Yabuzaa ⭐ 16y 14 yil once #5 gz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A a7abebe ⭐ 16y 14 yil once #6 bro +5 +6 denerken yok olma sansı warmı ^.^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E ExHePTaNn OP ⭐ 17y 14 yil once #7 bro +5 +6 denerken yok olma sansı warmı ^.^Proof Legend Stone kullanmazsan +1 e yansa bile kaybolur 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Grogi ⭐ 15y 14 yil once #8 Bu çar hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum Mars Serverında 🤔Duyduğuna değil Gördüğüne İnan ! cicioe2 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil