Koskoca 3 sene olmuş nice senelere abi 😘
''Majestic'' extraloob.com'da 4 yaşına girdi.
· 25 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
Hayırlı olsun Halil Abi, darısı başıma inşallah. 🙏
Vay be halil abi. 3 Sene devirdin. Hayırlı olsun abim Nice 3 senelere 😘
Evet arkadaşlar bir yandan 30 Ağustos Zafer Bayramının çoşkusunu yaşarken forumda ki 3. yılımı
bitirmiş oldum. 💃 nese: 🍺
3 yıldır sizlere en kaliteli hizmeti vermek için uğraşıyoruz.Ne kadar hatamız olduysa affola. 🍺 Bizde insan oğluyuz elbette hata yapabiliriz ama önemli olan hatalardan ders alıp tekrar etmemektir. 🤝
Hepinizi çok seviyorum burada olduğum için çok mutluyum. ❤️ 😘 nese:
Saygılarımla,
Majestic
yaşlanıyoru be hacım ama şu bir gerçek ki harbiden kolay değil bizimkisi böyle güzel ortamda bilgi paylaşmak hayatı beraberce yaşamak hiç tanımadığımız kişileri daha sonradan kardeş bilmek özel günlerinde aramak sesini duymak yanında hep birisinin olduğunu hissetmek çok güzel şeyler canımsın iyi ki bizlerlesin.
seni seven extraloob ❤️
Vaybe kocaa 3sene inşallah 13seneyide görürüz 🍺 summer6:
NoMoreLove
⭐ 18y
Daha nice 4 senelere beraberce Halil Abi. ❤️
C
CherryBrandy
⭐ 18y
nice senelere hep beraber Halil Abi'm ❤️
Off halil abim bir yandan zafer bayramı bir yandan senin 4 yıla girmiş olman iki sevinç aynı anda ❤️
Hep kalbimizdesin
Daha Nice Seneler Diliyorum..
Hep kalbimizdesin
Daha Nice Seneler Diliyorum..

Vay be 3 seneyi doldurdun halil abi.inşallah daha uzun süre hep beraber oluruz ❤️ 😘
Vay Halil'im 4. yaşın erişmiş sitede 😜 Biz 3ü devirdik çoktan 4ü de yarıladık bile nese:
Ömür sevdiklerinle,sevenlerinle daha mutlu daha güzel geçer. Sen de bizim gönlümüzde yer ettin bu seneler içinde.Her daim beraber,her daim mutlu olmak temennisiyle nice yıllara 😘
Ömür sevdiklerinle,sevenlerinle daha mutlu daha güzel geçer. Sen de bizim gönlümüzde yer ettin bu seneler içinde.Her daim beraber,her daim mutlu olmak temennisiyle nice yıllara 😘
Nice senelere.. ❤️
Nice senelere. ..
Nice 3 seneler görücez abi ❤️
Ps: Bende diyorum ki şimdi anlaşıldııı 😆 makara:
Ps: Bende diyorum ki şimdi anlaşıldııı 😆 makara:
Koskoca 3 sene olmuş nice senelere abi 😘
Nice senelere abicim ❤️
Vayy adam sanki ayarlamış ya 30 ağustosta üye olmuş ❤️
Hep beraber nice daha 3.... yıllara abeyyy seviliyorsun ❤️ 😘
Hep beraber nice daha 3.... yıllara abeyyy seviliyorsun ❤️ 😘
[ek #12654]
Nice senelere.. ❤️
Nice senelere bro. ❤️ 😘 🍺
nice senelere xD bende nisan da 3 ü bitirmişim xD
S
Streetwise
⭐ 19y
2 ay sonrada ben giriyorum heralde 4 yaşıma :p hayırlı olsun dayi nice senelere, exl ile ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap