acayip acayip reklamlar geliyor penis büyütme reklamları falan geliyor mailime devamlı hiç böyle yerlere girmedim üye falanda olmadım gelen mail çok karışık 312327jdakrjwe40237289fjlshfjker80473jf ... otmail.com gibi çeşitli çeşitli günde 15 20 tane geliyor bunu nasıl engelleyebilirim ?
maile gereksiz iletiler geliyor
· 23 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
Başlığı görünce bir an şaşırdım 😁
ps: bir bilgim yok.
Başlığı görünce bir an şaşırdım 😁
Dedim noluyor 😁
[F New]Solo Gitarist
X
xlorxlarge
⭐ 18y
Bu konun başlığı bumu olur ya 😄
ps:Gelen mailleri işaretle Yukarıda İşaretle menüsü var o menüden kimlik avı dolandırı de sürekli o engelleniyor zamanla.
ps:Gelen mailleri işaretle Yukarıda İşaretle menüsü var o menüden kimlik avı dolandırı de sürekli o engelleniyor zamanla.
beni korkutuyorsun 😈

bize niye gelmiyor? ihtiyacın varsa çekinme yardımcı oluruz 😜
elimde acayip bişey var 😄 ağlatana kadar etkisi var maillerle ugrasma bi telefon ac yeter 😄
Hacım sana kesin bi çözüm söylicem banada sürekli bu maillerden geliyordu en son bende isyan etmiştim ve maile cevap olarak öyle bir resim gönderdimki o günden sonra mail falan atmıyorlar bana
Hacım sana kesin bi çözüm söylicem banada sürekli bu maillerden geliyordu en son bende isyan etmiştim ve maile cevap olarak öyle bir resim gönderdimki o günden sonra mail falan atmıyorlar bana
nasıl yaptın söyler misin ?
ahaha /ban 😜
işaretle de sonra sweep(süpür) var ona bas bi daha gelmez 😜 Ama başlığı düzelt bence.
Başlığı değtir hacım bu adam niye böyle burda konu açtı dedim girerken şok oldum 😄
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Hacım varsa sorunun çözeriz 😄
Banada erotikarkadaşımdan geliyor ne yapacağız yav kafayı yedim 😄 Telefon hatunların elindeyken falan geliyor sapık muamelesi görüyoruz 😄 🎅
W
WingsOfWind
⭐ 19y
bahaneler felan diye birşey yazmanı bekliyordum makara:
Banada erotikarkadaşımdan geliyor ne yapacağız yav kafayı yedim 😄 Telefon hatunların elindeyken falan geliyor sapık muamelesi görüyoruz 😄 🎅
jigoloyerimiz'den mesaj geliyor bana da sana da geliyordu asdgfh 😄
[F New]Solo Gitarist
jigoloyerimiz'den mesaj geliyor bana da sana da geliyordu asdgfh :D
Hahahah aynen kanka nasıl iptal edicez onları ya 😄
Abi adımıza hesap acılmıs mail olsun tel no olsun göz sac rengime kadar kayıtlı biri benimle dalga mı geciyor yoksa bunlar nereden buluyor bu bilgileri anlamadım gitti 😄
[F New]Solo Gitarist
Aynen ya nickim bile eskiden sitelerde kullandığım nick 😄
reklamları geliyor mailime devamlı hiç böyle yerlere girmedim üye falanda olmadım gelen mail çok karışık 312327jdakrjwe40237289fjlshfjker80473jf ... otmail.com gibi çeşitli çeşitli günde 15 20 tane geliyor bunu nasıl engelleyebilirim ?
2007den beri forumu takip ediyorum senin kadar gereksiz bir kullanıcı bugüne kadar görmedim daral:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap