Icerige atla
Extraloob

Mail korumalı Char alırken Nelere Dikkat etmeliyiz?

· 9 Yanıt · 5.7K görüntüleme
L
LegendLess OP ⭐ 18y
Evet Arkdaslar başlıktada belirtiğimiz gibi " Mail korumalı Char alırken Nelere Dikkat etmeliyiz? " Konusunda herkesten yardım isiyorum. Mevcud bildiklerimizin dışında Dahada öğrenelim ki güzel global bir başlık oluşturalım öncelikle ben 3 madde sıralıyorum ( Hotmail için )

1. ) Alternatif Mail adresi olmayacak
2. ) Gizli Sorusunu Anında değiştireceğiz.
3. ) Şifreyi değiştirdikten sonra Kendimizin Mail adresine koydugumuz Alternetif maile hemen Şifre unuttumdan mail gönderip tekrar değiştirmeliyiz.

Arkdaslar Yardımalarınızı bekliyorum
9 Yanıt
The47
The47 ⭐ 18y
işe yaramaz. hesabı açan kişi ilk girdigi bilgileri bi kenara yazdıysa sonradan istediginiz kadar degiştirin hesap geri alınabilir. eski charları açarken konulan maillerin bilgileri(ki o zamanlar bilinmiyordu geri alınma) not edilmedigi için, açan kişide ilk bilgileri hatrlamaz büyük ihtimalle. böylece yakayı kurtarabilrisniz. yani en azından 2 defadır böyle yırtıyorum diyelim.
L
LegendLess OP ⭐ 18y
anladım pki başka bilinen medot var mı ?
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Mail korumalı olup olmamasına dikkat edilmeli.Mail koruması varsa bir sorun olabilir demektir,kesinlikle böyle korumalı charlar almıyorum.Heleki şu yeni sistemle koruma olmayan charlar genelde ilk sahibinden oluyor yani daha güvenli.

-Konu ile alakalı olarak, gmail korumalı charları almayın geri alınabilen bir mail dir charı alırsınız 2 gün içerisinde eski sahibinde olur paranız boşa gider.
L
LegendLess OP ⭐ 18y
Hotmailde başka bir açık var mıdır ?
C
Noktayı koymak istiyorum;

alacağın charın varsa alternatif adresi onu devre dısı brakmasını iste ve varsa tel no korumasınıda devre dısı etmeli. Bunlar devredısı olduktan sonra msn i alıp g.s+pw değişim devam edin 😊 Gmail de geri alınıyor diye bliyorum gmail den uzak dur.
L
LegendLess OP ⭐ 18y
ewy tskler 😄
K
KatilBamya ⭐ 16y
bir ton acık var hotmailde 10 yerden degistirebiliyolar sifreyi windows ıdyi biliyosa bile degisebilir (windowsun özel sayılı ıdsini diyorum)
Bunu gördüm hotmail modları 2 soru soruyo bilirsen sifre degisiyolar hemen açık üstüne açık böyle çar gitti bizim her seyi degistigimiz halde
L
LegendLess OP ⭐ 18y
Sorular nelerdir acaba?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: