Evet Arkdaslar başlıktada belirtiğimiz gibi " Mail korumalı Char alırken Nelere Dikkat etmeliyiz? " Konusunda herkesten yardım isiyorum. Mevcud bildiklerimizin dışında Dahada öğrenelim ki güzel global bir başlık oluşturalım öncelikle ben 3 madde sıralıyorum ( Hotmail için )
1. ) Alternatif Mail adresi olmayacak
2. ) Gizli Sorusunu Anında değiştireceğiz.
3. ) Şifreyi değiştirdikten sonra Kendimizin Mail adresine koydugumuz Alternetif maile hemen Şifre unuttumdan mail gönderip tekrar değiştirmeliyiz.
Arkdaslar Yardımalarınızı bekliyorum
Mail korumalı Char alırken Nelere Dikkat etmeliyiz?
· 9 Yanıt · 5.7K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
işe yaramaz. hesabı açan kişi ilk girdigi bilgileri bi kenara yazdıysa sonradan istediginiz kadar degiştirin hesap geri alınabilir. eski charları açarken konulan maillerin bilgileri(ki o zamanlar bilinmiyordu geri alınma) not edilmedigi için, açan kişide ilk bilgileri hatrlamaz büyük ihtimalle. böylece yakayı kurtarabilrisniz. yani en azından 2 defadır böyle yırtıyorum diyelim.
anladım pki başka bilinen medot var mı ?
Mail korumalı olup olmamasına dikkat edilmeli.Mail koruması varsa bir sorun olabilir demektir,kesinlikle böyle korumalı charlar almıyorum.Heleki şu yeni sistemle koruma olmayan charlar genelde ilk sahibinden oluyor yani daha güvenli.
-Konu ile alakalı olarak, gmail korumalı charları almayın geri alınabilen bir mail dir charı alırsınız 2 gün içerisinde eski sahibinde olur paranız boşa gider.
-Konu ile alakalı olarak, gmail korumalı charları almayın geri alınabilen bir mail dir charı alırsınız 2 gün içerisinde eski sahibinde olur paranız boşa gider.
Hotmailde başka bir açık var mıdır ?
C
C4sinoRoyaL
⭐ 15y
Noktayı koymak istiyorum;
alacağın charın varsa alternatif adresi onu devre dısı brakmasını iste ve varsa tel no korumasınıda devre dısı etmeli. Bunlar devredısı olduktan sonra msn i alıp g.s+pw değişim devam edin 😊 Gmail de geri alınıyor diye bliyorum gmail den uzak dur.
alacağın charın varsa alternatif adresi onu devre dısı brakmasını iste ve varsa tel no korumasınıda devre dısı etmeli. Bunlar devredısı olduktan sonra msn i alıp g.s+pw değişim devam edin 😊 Gmail de geri alınıyor diye bliyorum gmail den uzak dur.
ewy tskler 😄
K
KatilBamya
⭐ 16y
bir ton acık var hotmailde 10 yerden degistirebiliyolar sifreyi windows ıdyi biliyosa bile degisebilir (windowsun özel sayılı ıdsini diyorum)
Bunu gördüm hotmail modları 2 soru soruyo bilirsen sifre degisiyolar hemen açık üstüne açık böyle çar gitti bizim her seyi degistigimiz halde
Bunu gördüm hotmail modları 2 soru soruyo bilirsen sifre degisiyolar hemen açık üstüne açık böyle çar gitti bizim her seyi degistigimiz halde
Sorular nelerdir acaba?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap