gercekten anlarim diyen, twitterin sifresini bana verebilicek kisi ariyorum. ucret bile verebilirim bunun karsiliginda. yapabilirim diyenler bana pm atsin lutfen mail adresi ve giris id sini felan ozaman paylasacagim.
Mail adresi patlatmam lazim, anlayanlar iceri :)
· 15 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
patlayıcı olmayan şeyler patlamaz kardeşim doğal olarak twitter'da patlamaz sadece twitter'ın serverları patlayabilir
patlayıcı olmayan şeyler patlamaz kardeşim doğal olarak twitter'da patlamaz sadece twitter'ın serverları patlayabilir
hani mailini patlatsak ordan twit sifresini ogrenme sansimiz var midir peki giris id side var nasilsa twitten sifremi unuttum denir maile yeni sifre maili gelir felan?
hani mailini patlatsak ordan twit sifresini ogrenme sansimiz var midir peki giris id side var nasilsa twitten sifremi unuttum denir maile yeni sifre maili gelir felan?
heykleme diyosun sen
Yaptıgının hapis cezasina kadar yolu var hatirlatmak isterim. 😊
Yaptıgının hapis cezasina kadar yolu var hatirlatmak isterim. :)
karsi taraf sikayetci olmayacak 😊
karsi taraf sikayetci olmayacak :)
adam gibi versin o zaman 😄
karsi taraf sikayetci olmayacak :)
adam gibi versin o zaman :D
haberide olmayacak 😁
o dediğini yapabilen burda olmazdı zaten 😊
beyler sarhoştum kusura bakmayın saçmalamışım
beyler sarhoştum kusura bakmayın saçmalamışım
😁
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
gizli soruyu "galatasaray" "fenerbahçe" "sananelan" "etkinbulamazki" falan dene
gizli soruyu "galatasaray" "fenerbahçe" "sananelan" "etkinbulamazki" falan dene
abi millet ya en sevdiginiz hayvan koyar ya en sevdiginiz arkadasiniz felan, bizimkisi en sevdiginiz tarihsel kisilik koymus. salliyorum 2 saattir tutturamadim
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Benim kredi kartımınki bile aynıdır, bir bilen çıksa bütün hayatımı satın alacak vallahi 😄
Burası bir hackerlık portalı değil. Burada hack, şifre çalma vb paylaşımlar yapmak, isteklerde bulunmak yasak zaten.
/Kilit.
/Kilit.
Special thx to FlexiYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap