20 silk'e 90 sun xbow , 50 silk'e dress üstlük , 10 silk'e dress kafalık düştü varmı daha şanslısı xD
ss'ler
- Resim Silinmiş.
bunlarda 1 sayfa cardla düşenler
- Resim Silinmiş.
Server Malazgirt
Taktik için izMir e teşekkür ederim 👍
Magic pop şansın dorukları (Malazgirt sun xbow)
· 71 Yanıt · 14K görüntüleme 0 okuyor
71 Yanıt
Olabilir mi daha şanslısı ne diyelim hayırlı olsun abi 😜
Omg ! Tebrikler !!!!
Adam oynuyor arkasına joymaxıda alıyor ne iş anlamadım 😜 Açık ara Sw king 20 silke sun xbow şaka gibi
Deadly Taktik Neymiş Bizede Sölede Bizde Kazanalım 😄
WooWoooWOooow 20 silkeee mükemmel 😄
|
|_YakOx33_|
⭐ 18y
tebrikler 😈
C
chipshajen
⭐ 17y
öldürcem kendimi !.
ERDEM OHA OHA OHA... ÇOK ÇOK ÇOK GZ 😄
Öncelikle tebrik ederim şanslıymışsın ayrıca o izMir Gaia'daki _izMir_ yani Özkan abi ise ondan öğreneceğin çok fazla şey var asla onun yanından ayrılma derim ^^
Bravo Erdem xD
gzz! erdem yavaş olm bak millet tırsmaya başlamış 🕵️
İlk 10d sun herhalde server tebrikler.
Deadly Taktik Neymiş Bizede Sölede Bizde Kazanalım :D
Taktiklerimi paylaşamam 😜 prensip
gzzz... çok şanslısın ^.^
Gz. Bizdede Sun Varda Bu kadar hava atmıoruz 😉 ayrıca bi taktiği yoq kesinlikle şans işi.... adamın teki oynamıştır 1k lık silk sora sen oynayınca sana düşmüştür. Şanssss !
Gz. Bizdede Sun Varda Bu kadar hava atmıoruz 😉 ayrıca bi taktiği yoq kesinlikle şans işi.... adamın teki oynamıştır 1k lık silk sora sen oynayınca sana düşmüştür. Şanssss !
Şu sıralar çok asabi davranıyorsun kendini sakinleştir yoksa ben sakinleştirmek zorunda kalacağım ayrıca hava attığı falan yok.Eğer sana göre burda hava atmışsa sitede unique kesip , iteme + basıp ss koyan yüzlerce insan var senin mantığına göre onlarda hava atmış sayılmaz mı?
Kardesim bu aralar sıkıntıların var heralde eğer var ise benimle paylasabilirsin zamanında arkadastık .
Anlamıyorum bu aralar hal ve hareketlerinde degismeler var bayağı tekrar soyluyorum sıkıntıların varsa paylasabilirsin 👍
Bu başarıyı gölgeletmem 😜 Adam bana msnden abi magic takılıcam diyor bende ugrasma diyorum dur bi sun xbow asılayım düşürüürm merak etme diyor hooop titreşimi koyup SS i yolluyor 😎
Bu başarıyı gölgeletmem 😜 Adam bana msnden abi magic takılıcam diyor bende ugrasma diyorum dur bi sun xbow asılayım düşürüürm merak etme diyor hooop titreşimi koyup SS i yolluyor 8)
😁 😁 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap