Icerige atla
Extraloob

Magic pop Bugu

· 45 Yanıt · 21K görüntüleme
*
*_fastboy_* OP ⭐ 17y
BŞY sorcam Elin gavurları sun set diziyorlar +8 +9 nasıl yapıyorlar bunu Bugmu war :S Silkle olacak iş degıl
45 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bazı ufak trikler var her kumarbaz bilir bunları, kumar makinası gibi düşün bunların günü ve saati vardır o gün ve saatte pop oynamalısın ve bazı detaylar daha var.
J
JeWilyn ⭐ 16y
bazı ufak trikler var her kumarbaz bilir bunları, kumar makinası gibi düşün bunların günü ve saati vardır o gün ve saatte pop oynamalısın ve bazı detaylar daha var.

bahsedebilirmisin biraz tonlarca silk harcadım bişey cıkmıyor ^^
D
DeadlyHunt ⭐ 17y

kendide bilmiyo 😜 😁
T
TniesT ⭐ 16y
bizide bilgilendirin lütfen
*
*_fastboy_* OP ⭐ 17y
okan abi sana charı wereyım 500 silke okadar konuştk
F
bilgi lütfen
*
*_fastboy_* OP ⭐ 17y
eet söleyin yav elin gavurları yapıor
I

kendide bilmiyo 😜 😁

Sen biliyorsunda neden söylemiyosun peki bizde silk üzerine silk alalım ortada hiç bişi yok anlamadım bug ise yayılır düzelir diyemi söylemiyosun yoksa bizim kötülüğümüzü mü istiyosun anlamadım 😕 🙄
R
RecLast ⭐ 18y

kendide bilmiyo 😜 😁

Sen biliyorsunda neden söylemiyosun peki bizde silk üzerine silk alalım ortada hiç bişi yok anlamadım bug ise yayılır düzelir diyemi söylemiyosun yoksa bizim kötülüğümüzü mü istiyosun anlamadım 😕 🙄

Söylemez o hacım Boşuna üsteleme.Ben sadece şunu söyleyebilirim.ht de +3 den bi itemi patlatıyoruz.Sonra 8 li pt ye girip teleport oluyoruz Jandan a.En son magic pop a tıkladıkdan sonra itemlerin üstüne bi kaç kere tıklayıp hangisini istiosak ona tıklıyoruz.Daha denemek nasip olmadı.İsteyen bi denesin bi arkadaşdan duydum bende... 🍺
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
@Emre

😆 😆
A
Addicted ⭐ 19y
dogrumuuu :D:D
J
JetHomme ⭐ 19y

Söylemez o hacım Boşuna üsteleme.Ben sadece şunu söyleyebilirim.ht de +3 den bi itemi patlatıyoruz.Sonra 8 li pt ye girip teleport oluyoruz Jandan a.En son magic pop a tıkladıkdan sonra itemlerin üstüne bi kaç kere tıklayıp hangisini istiosak ona tıklıyoruz.Daha denemek nasip olmadı.İsteyen bi denesin bi arkadaşdan duydum bende... 🍺

Hurafe bunlar 😆
A
Addicted ⭐ 19y
denemeye değer 😄
R
RecLast ⭐ 18y

Hurafe bunlar 😆

Zaten kesin demedim arkadaş söyledi paylaştım.Dahada paylaşmam kolay gelsin...
J
JetHomme ⭐ 19y

Hurafe bunlar 😆

Zaten kesin demedim arkadaş söyledi paylaştım.Dahada paylaşmam kolay gelsin...

Bunada alındın ya helal olsun... daral:
S
StupidLove ⭐ 17y
Allah aşkına söylemeyin bu bug'u çünkü devlet sırrı aman diyim söylemeyin Türklere az daha kazık girsin lütfen söylemeyin eller gavurlar joymax para kazansın.Lütfen söylemeyin bakarsın Türk kazanır 😉
C
cLonny ⭐ 18y
Allah aşkına söylemeyin bu bug'u çünkü devlet sırrı aman diyim söylemeyin Türklere az daha kazık girsin lütfen söylemeyin eller gavurlar joymax para kazansın.Lütfen söylemeyin bakarsın Türk kazanır ;)

bug felan yok arkadaşım bırakın bu işleri^^ şans işidir bu.
R
RecLast ⭐ 18y
Allah aşkına söylemeyin bu bug'u çünkü devlet sırrı aman diyim söylemeyin Türklere az daha kazık girsin lütfen söylemeyin eller gavurlar joymax para kazansın.Lütfen söylemeyin bakarsın Türk kazanır ;)

Yardım ediyoruz ilk bulduğumuz şeyi paylaşıyoruz yaptıklarına bak ben bundan sonra paylaşmam arkadaş hiç kusura bakmayın.
S
StupidLove ⭐ 17y
ne yapmışım kardeşim. ? Deadlyhunt geliyor yok diyor söylemeyin extraloob diyor yok söylemeyin ee niye saklıyorsunuz ki amac ne

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: