Icerige atla
Extraloob

Magic Pop

· 14 Yanıt · 2.2K görüntüleme
S
SpecialForce OP ⭐ 17y
Arkadaşlar magic pop oynamayı düşünüyorum ama bende şans yok avatar düşme ihtimali nedir sizce?Oynayıp Oynamama konusunda kararsızım 😗 🤔 🤔 🤔
14 Yanıt
B
beyyz ⭐ 17y
bı aralar bende dusundum vazgectım avatar ıcın oynayacaktım sans ısı tamamen ben sanssız oldugum ıcın guvenemedım.
S
SpecialForce OP ⭐ 17y
bı aralar bende dusundum vazgectım avatar ıcın oynayacaktım sans ısı tamamen ben sanssız oldugum ıcın guvenemedım.

bende çok acayip derecede şansızım bi de benim bi huyum var bi iş olana kadar bırakmam büyük ihtimal oyuna başlarsam avatar düşürene kadar bütün paramı yatırırım... ama avatar düşme ihtimali nedir internette videolar izliyorum millet çatır çatır 1 bilette düşürüyolar aklım karıştı dorusu ☕ 😕 🙄 🙄
S
SpecialForce OP ⭐ 17y
Okan abi yardım bekliyorum bi aydınlatırmısın beni kesin senin deneyimin vardır lütfen :!!&%&!
B
beyyz ⭐ 17y
ya sans ısı ordan avatar dusurene kadar gelen avatarlardan cek bı tane olsun bıtsın 😁
H
help1 ⭐ 16y
Sadece şans işi ben normalde cok şanssızım ama 4 karta dresi 1 karta kafalıgı düşürdüm tamamen şans
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Okan abi yardım bekliyorum bi aydınlatırmısın beni kesin senin deneyimin vardır lütfen :!!&%&!

çarşamba akşamı janganda oyna 🕵️
L
LoTuSs ⭐ 16y
Hiç bulaşma yaklaış 1k silkim gitti o magic popta kumardan baska bişey deil 😉
A
Aesify ⭐ 18y

joymax özelden söylüyor heralde 😁
S
SpecialForce OP ⭐ 17y

eyvallah abi deniyecem burdan sonucu açıklarım 😊 🎅 😆
W
wergos ⭐ 16y
teşekürler
S
SpecialForce OP ⭐ 17y
şans yokki anasını satıyım daha magic pop oynarken dc yiyiorum varmı böyle bişey ben böyle hayatın ta a.q
S
SpecialForce OP ⭐ 17y
Yok çıkmadı fazla uğraşmaya gerek yok bi avatar alırım artık ama angel avatarı çok istiyodum olmadı 😢

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: