--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar Magic Pop Kumar Dan İbaret
Denedikce Deniyesiniz Gelir
Örnek Bir Arkadaım 10 silk kalmısdı Bir deneyım dedı ve ne göreyim 10 degre sun kırmızı ticket
tamamen Şansdır ama
İstatislikleride vardır
Evet
Arastırma Yaptıma Göre Her 50 Pop Da Şansımız %1 artmakdadır
Yanı Size Önericeğim Teknık
(DENENDİ VE SONUCA ULASILDI APOLLO SERVERINDE 9 DEGRE SUN CROS BOW CIKDI)
Her GÜN 1 MApic Pop denıyoruz Haftada 7 Magic Demekdır
2 haftada 1 De 100 Silk Yüklüyoruz Yani
ayda 400 Silk Edıyor
Bu Magic Poplar Silkroad Online Nin Database Sine Kayıt Ediliyor
Buda 2 ayda 10 Degre Sun Cıkarmamızı %40 Oranında Arttırıyor Ve Daha Masrafsız Oluyor 😘
Magic Önerisi
· 13 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Alıntıdır.. 🍺
ilginç ^^ denemek lazım tabi :p
ben deniyeceğim 3 k silk nowa bow dusermi acep bılmıyorum 🤔
ben deniyeceğim 3 k silk nowa bow dusermi acep bılmıyorum 🤔
shield ftw 😈
son glavie düşmedi geçen 100 silk harcadım, daha da harcamam goldla alırım banko hem satarımda ileride.
son glavie düşmedi geçen 100 silk harcadım, daha da harcamam goldla alırım banko hem satarımda ileride.
64k posta ulaşmışsın 100k yı da görürsün inş ❤️ 😁
para var huzur var 🙏
64k posta ulaşmışsın 100k yı da görürsün inş ❤️ 😁
hobaaa hiç farkında değilim ty so much canımcım 100k'ya merdiven dayamışız nese:
F
foreverrockgs
⭐ 18y
valla ben 3.5 k denedim 2 k son bow için 1.5 k sun 10dgbow için bişey çıkmadı taktik işe yarayabilir ama ben bekleyemem öyle 1 er 1 er 😄
valla ben 3.5 k denedim 2 k son bow için 1.5 k sun 10dgbow için bişey çıkmadı taktik işe yarayabilir ama ben bekleyemem öyle 1 er 1 er :D
hiçmi birsey çıkmadı daral:
F
foreverrockgs
⭐ 18y
valla ben 3.5 k denedim 2 k son bow için 1.5 k sun 10dgbow için bişey çıkmadı taktik işe yarayabilir ama ben bekleyemem öyle 1 er 1 er :D
hiçmi birsey çıkmadı daral:
evet hiç birşey cıkmadı malesef 😞
Deneyeceğim 😊 Sonucunu paylaşırım.İlk Premiumu açayım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap