arkadaşlar birdenbire macro yazma isteğiyle doldum can sıkıntısından mıdır nedir Mr. Green
sizler buraya fikirlerinizi yazarsanız ben de actool ile bu doğrultuda macro yazmaya çalışacağım. actool'u çok iyi bildiğimi iddia etmiyorum. her türlü macroyu yazarım da demiyorum. sadece zaman doldurmak ve actool bilgimi geliştirmek, ayrıca sizlere yardımcı olmak için bu konuyu açtım. fikilerinizi yazarsanız sevinirim...
macro istek bölümü
· 21 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
pardon yaw yanlışlıka yazdım bunu...
_
_StrawBerry_
⭐ 19y
ikincisi mi yanlışlıkla Mr. Green
evet ikinci postu yanlışlıkla attım. düzenle yerine alıntıya basmışım da farketmeyip yolladım kaydoldu Mr. Green yoksa gerçekten istekte bulunabilrsiniz Very Happy
_
_StrawBerry_
⭐ 19y
evet ikinci postu yanlışlıkla attım. düzenle yerine alıntıya basmışım da farketmeyip yolladım kaydoldu Mr. Green yoksa gerçekten istekte bulunabilrsiniz Very Happy
aklıma gelen bişi olsa Mr. Green
Private Server İçin Auto Login Yapabilirsin Mesala Rolling Eyes
güzel bi projem var buğra yarın konuşalım Wink
daha açıklayıcı olur musun? bildiğim kadarıyla private de sadece entera basması gerekiyor. nodc olmadığı için silkroad u yeniden açması gerekiyorsa ve tekrar tekrar açmamak için istiyorsan bunu ona göre bir şeyler düşünebilirim. private serverda pek fazla oynamadım çünkü. 12 level bi çar kasmıştım can sıkıntısından Very Happy
hafta sonu yazabilirim herhalde. birazdan okula gidicem de Very Happy okul yatılı olduğundan hafta içi yazamayacağım.
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
bot yaz bot Mr. Green
bot yaz bot Mr. Green
katılıyorum bot yaz bot hmm hmm
daha açıklayıcı olur musun? bildiğim kadarıyla private de sadece entera basması gerekiyor. nodc olmadığı için silkroad u yeniden açması gerekiyorsa ve tekrar tekrar açmamak için istiyorsan bunu ona göre bir şeyler düşünebilirim. private serverda pek fazla oynamadım çünkü. 12 level bi çar kasmıştım can sıkıntısından Very Happy
hafta sonu yazabilirim herhalde. birazdan okula gidicem de Very Happy okul yatılı olduğundan hafta içi yazamayacağım.
cuma günü sen gel de bunu vb.net le çok çok daha kolay yapabiliriz gibime geliyor
monster a tıklayan bişiy yap
arkadaşlar kusura bakmayın bot yapacak kadar actool bilmiyorum Very Happy
ayrıca private server kapanmış sanırsam. o bakımdan oraya autologine de gerek kalmamış oluyor.
bu arada kusura bakmayhın sadece haftasonları siteye girebildiğimden geç oluyor cevaplar...
ayrıca private server kapanmış sanırsam. o bakımdan oraya autologine de gerek kalmamış oluyor.
bu arada kusura bakmayhın sadece haftasonları siteye girebildiğimden geç oluyor cevaplar...
dediği gibi bottaki gibi otomatik tıklama :)veya herhangi tuşa basınca en yakıncaki canavarı seçme Wink Wink fena olmazdı hani :)bi dua alırdın 😊
dediği gibi bottaki gibi otomatik tıklama :)veya herhangi tuşa basınca en yakıncaki canavarı seçme Wink Wink fena olmazdı hani :)bi dua alırdın :)
ACTool la ek bişey olmaksızın imkansız
F
fox89hakan
⭐ 19y
bot yaz bot Mr. Green
extraokk et bundan yaz en guzel macroooooooo Very Happy
bot la kasar ken elıne clerıc rod u alıp kendıne buf basacak b program olsun fakt bı arkadasımızn werıgı gıbı chat yazma ksımını acıp hatalı calısan bı program olmasun plz Very Happy bu macro bı olsa war yaaa Very Happy Mr. Green Mr. Green perde
bot la kasar ken elıne clerıc rod u alıp kendıne buf basacak b program olsun fakt bı arkadasımızn werıgı gıbı chat yazma ksımını acıp hatalı calısan bı program olmasun plz Very Happy bu macro bı olsa war yaaa Very Happy Mr. Green Mr. Green perde
viewtopic.php?f=53&t=43101&hilit= sorunsuz çalışıyor detective
bu da çalışıyor: viewtopic.php?f=53&t=43171
Mr. Green
Mr. Green
yaz da actool la yazma autoit le yaz autoit biliyosun exe oluyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap