3 Kafadar Arkadaş olğun düşüneclere sahip toplam 8 kişinin oluşturduğu ve real hayata yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Dürüst ve Saygı çerçevesinde AVRUPA çarlar ile piyasaya çıkan Herculesin en iyi guild takımıdır
Guilde katılmak ve bu doslukları paylaşmak isteyen arkadaşlar var ise TurkishArmor, MustaPHa_ veya Buyucubaci ile dialog kurup gruba sizlerde dahil olabilirsiniz..............
Gün Gelecek aynı çatı altında Tihef ise Tiheflik Hunter ise Hunterlık her kişiye meydan okuyacağız
Milliyetçi ruhumuzla İstanbuldan Cine Turk olduğumuz altın harfler ile sos som ile yazacağız
Silahlar +7 +9
Wizard
Cleric
Warrior Two Handed
Warrior Axe
Warrior one Handed
Bard
okçu kasanımız yok daha okçuya ihtiyacımız olabilir .
Pm : TurkishArmor
M i T guild i
· 11 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
3 Kafadar Arkadaş olğun düşüneclere sahip toplam 8 kişinin oluşturduğu ve real hayata yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Dürüst ve Saygı çerçevesinde AVRUPA çarlar ile piyasaya çıkan Herculesin en iyi guild takımıdır
Guilde katılmak ve bu doslukları paylaşmak isteyen arkadaşlar var ise TurkishArmor, MustaPHa_ veya Buyucubaci ile dialog kurup gruba sizlerde dahil olabilirsiniz..............
Gün Gelecek aynı çatı altında Tihef ise Tiheflik Hunter ise Hunterlık her kişiye meydan okuyacağız
Milliyetçi ruhumuzla İstanbuldan Cine Turk olduğumuz altın harfler ile sos som ile yazacağız
Silahlar +7 +9
Wizard
Cleric
Warrior Two Handed
Warrior Axe
Warrior one Handed
Bard
okçu kasanımız yok daha okçuya ihtiyacımız olabilir .
Pm : TurkishArmor
silahlar güzl +7 +9 ne diim başarılar Very Happy extrabeer
B
BlackMarshall
⭐ 19y
basarılar inş. iyi yerlere gelirsiniz
basarılar inş iyi yerlerde olursunuz
Evet Bence Guzel Bir Guild. Sahsen TurkishArmor ile guzel bir dialogumuz var. Eu Charlarıyla Bu Serverda Belli Bir Yere Geleceklerine inanıyorum.
Yok yaaa Avrupa charlardan adam olmaz... Mr. Green
Adam lvl 65 ben LVL 70 adam bana 8k çakıyodu korkulur bunlardan valla... detective
Adam lvl 65 ben LVL 70 adam bana 8k çakıyodu korkulur bunlardan valla... detective
lan manyak seninde bi dedin bi dedine uymuyo ne iş Laughing Twisted Evil
lan manyak seninde bi dedin bi dedine uymuyo ne iş Laughing Twisted Evil
Yaa öyle işte olumlu ve olumsuz yanları bir arada... Mr. Green
W
WaRioR_BLaDe
⭐ 19y
Europan lar Hayatımı kararttı
Allah belalaarını versin Mr. Green
Allah belalaarını versin Mr. Green
_
___CrAzY___
⭐ 19y