Icerige atla
Extraloob

M-Bot Önemli Bir Bilgi Almam Gerek.

· 8 Yanıt · 7.9K görüntüleme
M
MCJ OP ⭐ 16y
Arkadaşlar Bilindigi Üzere Free M-Bot Cıkmıs, Ondan Kullanıyorum VSro Olanı Arkadaşlarla Bir Private Server'da Oyunuyoruz Free Silk Var.
Ben İstiyorum Ki Carlar Silkle Alınan ''Repair Hammer'' İle Repair Yapsın , M-Botta Bu Özellik Var Mı ? Şimdiden Teşekkürler...
8 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Öyle Bir özellik mevcut değil Mbotta
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Repair hammer kullanmıyor ama ayarları yaparsan şehire gider yaptırır kasma yerine dönüş yapar
Koruma-Back to When Kısmından Ayarlamarı yap
1.png
Sonra Döngü Kısmından Silkin varsa reverse attır yoksa Kasma alanı yolu kaydı yap kendi itemler kırılınca gider tamir eder döner kasma yerine
2.png
Dosyalar (2)
M
MCJ OP ⭐ 16y
Öyle Bir özellik mevcut değil Mbotta

Ama Hocam Ben Görmüştüm Bir Arkadaşta Oto Yapıyordu Free Silk Bir Server'da Emin misiniz ?
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
şu an bilgisayarımda 4 tane Mbot ile çar açık ve botta Mbot'un heryerine baktım böyle bi özellik göremedim
M
MCJ OP ⭐ 16y
şu an bilgisayarımda 4 tane Mbot ile çar açık ve botta Mbot'un heryerine baktım böyle bi özellik göremedim

Teşekkür Ederim Hocam Napcaz Yolların Kurbanı Olucaz Artık 😁
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

Teşekkür Ederim Hocam Napcaz Yolların Kurbanı Olucaz Artık 😁

Yani yapacak bişey yok reverse bırak kırıldığından gidip yaptırıp dönsün 🤝
Barzo
Barzo ⭐ 19y
kırılsın gidip yaptırsın sonra reverse ile geri dönsün kasma alanına sorun etme bu kadar kendine

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: