Arkadaşlar çift mbot açıyorm 2çar açıyorum ama biri bota bağlanıyor diğeri bağlanmıyor sitedeki 1 2 3 dosyaları falanhpsini yaptm olmuyor nasıl ypıcam bilen birisi yardım edebilir mi ?
M bot multi client yardım
· 8 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
yaptığınız bir yanlış vardır. yaptığınız her şeyi en ince detayına kadar yazarsanız nerede hata yaptığınızı bulabiliriz.
Şimdi o config dosyasındaki bp yi değiştrdim 26000 falan yaptım sonra mac3=1 mi ne vardı onu yaptm, 3 tane ayrı dosya var hpsinde mbot config fln var hpsndeki sayılar dğşk ilk açyrm tmm oluyo diğerini açyrm çarı görmüyo adını yazıyorm yine olmuyor ?
indirdiğiniz rar dosyasına sağ tıklayıp Win-rar seçeneklerine gelin.
Klasöre çıkart seçneğini seçin. Çıkan klasörün adını Mbot1 ya da hangi karakter ise onun adını verin.
Kaç tane Mbot açacaksanız o kadar aynı işlemi tekrarlayın.
Her karakter için ayrı bot dosyasının içindeki YEŞİL Mbot.exe ile botunuzu açarak ayarlarınızı yapın.
Not: ilk Mbot.exe ye tıkladığınızda Sbot klasörünü göstermenizi isteyen bir uyarı kutucuğu çıkar.Tamam diyerek oyunu açtığınız Sbot klasörünü bulup seçiniz.
Klasöre çıkart seçneğini seçin. Çıkan klasörün adını Mbot1 ya da hangi karakter ise onun adını verin.
Kaç tane Mbot açacaksanız o kadar aynı işlemi tekrarlayın.
Her karakter için ayrı bot dosyasının içindeki YEŞİL Mbot.exe ile botunuzu açarak ayarlarınızı yapın.
Not: ilk Mbot.exe ye tıkladığınızda Sbot klasörünü göstermenizi isteyen bir uyarı kutucuğu çıkar.Tamam diyerek oyunu açtığınız Sbot klasörünü bulup seçiniz.
Suan not kısmına kadar yaptımda, sbot derken? silkroad klasörü değilmi? yoksa sbotumu indiricem :S ? 😄
Suan not kısmına kadar yaptımda, sbot derken? silkroad klasörü değilmi? yoksa sbotumu indiricem :S ? :D
yaşlandı o kuzum yaşlandı 😁 😈 😆
Xanthos yaptım cookkk cooooook cooook sağol cok sağolll 😊
:D:D yaptım abi sonundaa. 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap