Icerige atla
Extraloob

M bot multi client yardım

· 8 Yanıt · 2.5K görüntüleme
S
ShapeShifter OP ⭐ 18y
Arkadaşlar çift mbot açıyorm 2çar açıyorum ama biri bota bağlanıyor diğeri bağlanmıyor sitedeki 1 2 3 dosyaları falanhpsini yaptm olmuyor nasıl ypıcam bilen birisi yardım edebilir mi ?
8 Yanıt
X
Xanthos ⭐ 19y
yaptığınız bir yanlış vardır. yaptığınız her şeyi en ince detayına kadar yazarsanız nerede hata yaptığınızı bulabiliriz.
S
ShapeShifter OP ⭐ 18y
Şimdi o config dosyasındaki bp yi değiştrdim 26000 falan yaptım sonra mac3=1 mi ne vardı onu yaptm, 3 tane ayrı dosya var hpsinde mbot config fln var hpsndeki sayılar dğşk ilk açyrm tmm oluyo diğerini açyrm çarı görmüyo adını yazıyorm yine olmuyor ?
X
Xanthos ⭐ 19y
indirdiğiniz rar dosyasına sağ tıklayıp Win-rar seçeneklerine gelin.
Klasöre çıkart seçneğini seçin. Çıkan klasörün adını Mbot1 ya da hangi karakter ise onun adını verin.
Kaç tane Mbot açacaksanız o kadar aynı işlemi tekrarlayın.
Her karakter için ayrı bot dosyasının içindeki YEŞİL Mbot.exe ile botunuzu açarak ayarlarınızı yapın.

Not: ilk Mbot.exe ye tıkladığınızda Sbot klasörünü göstermenizi isteyen bir uyarı kutucuğu çıkar.Tamam diyerek oyunu açtığınız Sbot klasörünü bulup seçiniz.
S
ShapeShifter OP ⭐ 18y
Suan not kısmına kadar yaptımda, sbot derken? silkroad klasörü değilmi? yoksa sbotumu indiricem :S ? 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Suan not kısmına kadar yaptımda, sbot derken? silkroad klasörü değilmi? yoksa sbotumu indiricem :S ? :D

yaşlandı o kuzum yaşlandı 😁 😈 😆
S
ShapeShifter OP ⭐ 18y
Xanthos yaptım cookkk cooooook cooook sağol cok sağolll 😊
S
ShapeShifter OP ⭐ 18y
:D:D yaptım abi sonundaa. 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: