arkadaslar birtane elinde cave dışı yani 107 106 108 109 yaratıkların kesme görev sicripti olan varmı ? yardım edin çünkü hiçbiryerde yok
M bot görev scripti
· 8 Yanıt · 5.6K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
kendin çiz 5 dakika sürmez.
kendin çiz 5 dakika sürmez.
iyide sorun zaten burda oldugu için ya bu konuyu actım benim cizdiklerim olmuyor olmadı yapabiliyorsan sen yapta paylaş benimle
hemen ilgileniyorum ^^
valla kardeş yanlış anlama beni lakin mbotta script çizemiyorsan botu nasıl kullanacaksın bilmiyorum.
sorun script degil görev scriti guestscrit bende bunu anlatamadımki yapıyorum görevi teslim etmeye gidiyor teleportu gecince tekrar geri dönüğyor kasma yerine gidiyor sorun bu
aynı sorun bende de var ne yapmamız lazım anyone help me^^
aynı sorun bende de var ne yapmamız lazım anyone help me^^
ben olayı çözdüm ama kendi çabalarımla çözdüm kimse yardım edemedi bu cevabı yazıyorum bari sne benim gibi 2 hafta boyunca ugrasma bak kardeşim
görev bittiginde şehire ısınlanı seçiyorsun görev bittiginde bu ısınlanıyor sonra başlıyor npc leri dolaşmaya ve en son dolaştıktan sonra gelip biryerden kasma yerine gitmeye başladıgı yerden kayıt etmeye başlıyorusn gidiyorsun görevi teslim ediyorsun sonra dogru kasma yerine kadar çize çize kayıt ede ede gdiyorsun be scrtii kayıt ediyorsun ve uest script olarak gösteriyorsun
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap