ygs de 95bin yapmıştımda 5 aydır ders çalışmıyorum seneye kaldım diye ama aklımada kocaeli metalurji müh. girip uzatmasammı falan diye düşünüyorum neyse 95bin sıralamayı korumak için mat-geo ve fen derslerinden kaçar net yapmam lazım en az tahmininizce?
LYS Tecrübelileri
· 26 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Sanırsam mat'dan 30 gerisindende 10'ar tane yapsan korur(belki fazla bile olur) .Aslında doğru düzgün bi cevapda verilemez bu soruya.Sen yapabildiğini yap sonuçda konuşursun 😄
matematikten 30 u geçerimde diğerlerine hiç çalışmadım ya tamamen şuan sınav anındaki sallama yeteneğime güvenip giriyorum 😆
Matematik 30u geç , şu 1 haftada geometride analitiğe bakarsan 15 rahat yaparsın, hadi biyoloji mf4 ü pek etkilemiyor ,fiziktende 10-15 tane ygs soruyolar , kimya biraz zorlar organik filan
Yaralı styleSıralama her sene puanlar ve öğrenci kalitesinden dolayı düşüyor. Bizim zamanda 95bindeki adam lys mat ve fen bölümlerden toplamda yaklaşık olarak 70 75 net civarı yapması gerekiyordu 170 sorudan. Bu sene bildiğim kadarı ile fen sınavına başvuru sayısı önceki senelere göre çok çok düşmüş. Bu oran düşebilir tahminimce.

Yumurta kapıya dayanınca 😞
Bu mesaj Autumn rumuzlu uyeden alinti yapildi
aynen o şekilde ben de şu bi hafta ortalıkta pek gözükmicem gibi 😁
Yumurta kapıya dayanınca :(
aynen o şekilde ben de şu bi hafta ortalıkta pek gözükmicem gibi 😁
aynen 😞
peki bu kocaeli metalurji müh. hakkında ne düşünüyorsunuz 😆
okuma lise mezunu kal daha iyi 😜
şaka bi yana ne kocaelisi olm izmir tarafına gel işimiz var seninle 😄
şaka bi yana ne kocaelisi olm izmir tarafına gel işimiz var seninle 😄
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Seneye bende geliyorum bekleyin canlarım 🙄
okuma lise mezunu kal daha iyi 😜
şaka bi yana ne kocaelisi olm izmir tarafına gel işimiz var seninle :D
Bu mesaj Autumn rumuzlu uyeden alinti yapildi
+Mirage 😜
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildiokuma lise mezunu kal daha iyi 😜
şaka bi yana ne kocaelisi olm izmir tarafına gel işimiz var seninle :D
+Mirage 😜
hepiniz izmire gelirseniz yatacak yer sorunu var beyler 😜
Beyler benm de matematik geo 0 fen 0 ayrıca tmden de giriyorum da o da 0 . sizce 1 haftada hepsini en az 20ye çekmem için ne yapmam gerek 😄
(Mission impossible)
(Mission impossible)
sweetCHIEF
⭐ 17y
Bu mesaj Nervous rumuzlu uyeden alinti yapildi
👋 😁
Beyler benm de matematik geo 0 fen 0 ayrıca tmden de giriyorum da o da 0 . sizce 1 haftada hepsini en az 20ye çekmem için ne yapmam gerek 😄
(Mission impossible)
👋 😁
Bu mesaj EmmaW rumuzlu uyeden alinti yapildi
Boş.
aynen 😞
Boş.

İngilizcen iyi mi?
(Mission impossible)
İngilizcen iyi mi?

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Derdimi anlatabilcek kadar biliyorum summer6: 😈
neden sordun bro
Bu mesaj Nervous rumuzlu uyeden alinti yapildiBeyler benm de matematik geo 0 fen 0 ayrıca tmden de giriyorum da o da 0 . sizce 1 haftada hepsini en az 20ye çekmem için ne yapmam gerek 😄
(Mission impossible)
İngilizcen iyi mi?
neden sordun bro
Lys'de dil sınavına gir diyecektim 😊
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Nervous rumuzlu uyeden alinti yapildiBeyler benm de matematik geo 0 fen 0 ayrıca tmden de giriyorum da o da 0 . sizce 1 haftada hepsini en az 20ye çekmem için ne yapmam gerek 😄
(Mission impossible)
İngilizcen iyi mi?
neden sordun bro
Lys'de dil sınavına gir diyecektim 😊

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mat'a girenlerin çoğu dile girmiyor.Zaten parayı yatırmamışsa çok geç artık
Lys'de dil sınavına gir diyecektim :)
Mat'a girenlerin çoğu dile girmiyor.Zaten parayı yatırmamışsa çok geç artık
Bu mesaj EmmaW rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hacım sana şunu kesinlikle söyleyebilirim 1sene beklemeyeyim diye karavana yaptığın seçim geri kalan hayatında intahara uzanan bi yol olabilir 😄 Dershane + Yemek + yol sana 1 senede ortalama 3.5-4 milyara mal olur ailene seninde 1 senene.Ama bu yazdan düzenli bi şekilde çalışıp 10-20bine geldiğin zaman gideceğin herhangi bi bölümde 3.5-4 milyar 1 aylık maaşın olacak ve severek yapacaksın işini bana kalırsa kesinlikle tercih yapma derim.
ygs de 95bin yapmıştımda 5 aydır ders çalışmıyorum seneye kaldım diye ama aklımada kocaeli metalurji müh. girip uzatmasammı falan diye düşünüyorum neyse 95bin sıralamayı korumak için mat-geo ve fen derslerinden kaçar net yapmam lazım en az tahmininizce?
Hacım sana şunu kesinlikle söyleyebilirim 1sene beklemeyeyim diye karavana yaptığın seçim geri kalan hayatında intahara uzanan bi yol olabilir 😄 Dershane + Yemek + yol sana 1 senede ortalama 3.5-4 milyara mal olur ailene seninde 1 senene.Ama bu yazdan düzenli bi şekilde çalışıp 10-20bine geldiğin zaman gideceğin herhangi bi bölümde 3.5-4 milyar 1 aylık maaşın olacak ve severek yapacaksın işini bana kalırsa kesinlikle tercih yapma derim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap