Icerige atla
Extraloob

LYS-MAtematik

· 20 Yanıt · 1.1K görüntüleme
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y
33 Doğru
5 Yanlış
12Boş

sizce nasıl ?
🙄
20 Yanıt
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Sayısalcıysan vasat.
[ek #12654]
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y
Sayısalcıysan vasat.

insan biraz moral verir be kardeşim 😁
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Ben morali veririm sorun değilde sınav notunu ben vermicem ^^
[ek #12654]
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y
Ben morali veririm sorun değilde sınav notunu ben vermicem ^^

orasıda doğru ya. Ama bu lys daha limit e yeni geçtik bunu türevi var integral'ı var var da var anlıyacağın. 😊

YGS de 30 net civarı gerçi o da pek parlak değil ama :d En az YGS de 400 ++ bi puan almam lazım. LYS de alacaklarım bi işe yarasın 😜
H
hmzsnmz ⭐ 19y
YGS dediğin 1.bölüm olmuyor mu ? Ondan az fire vermen lazım 2ye göre. Çünkü 2. bölüm de mat daha ağır 1e göre.
[ek #12654]
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y
YGS dediğin 1.bölüm olmuyor mu ? Ondan az fire vermen lazım 2ye göre. Çünkü 2. bölüm de mat daha ağır 1e göre.

bence tam tersi 2.bölümde var formülü çıksın ama ilk bölümde sayılar çok uğraştırıyor yoksa 15 ile bölümünde 4 ise B+C nin 35 ile bölümünden kalan kaçtır ? :d falan filan...

Beni zorlarsa bi integral zorlar onuda işlediğimiz zaman hallederim. 😎 😈

Geçen yıl 20 nette kalmıştım ıghhh 😁
H
hmzsnmz ⭐ 19y
2. bölüm formül diyorsun da asıl baba konular orada ^^ Limit - Türev - İntegral . 1. bölümde 4 işlem ağırlıklı mantıksal sorular geliyor. Ha herkesin kolay yaptığı sorular ayrıdır illa ki . Misal ben 1. bölümde 2y 1b yaptım 2. bölümde 4y 3b yapmıştım. Ama sınavda herşey değişiyor ben denemelerde* çok daha iyisini yapıyordum.

*Uğur Dersanesi Denemeleri 😜
[ek #12654]
M
MeraclituS ⭐ 19y
sistemin icine ...... iyiki gecen sene hemen yerlestim 😊
saniyorum ki bu herkesin girecegi (eski sisteme gore) birinci bolum
soru:50
net:43+ olmali bence
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Her bölümden 40 soru var diye biliyorum 🙄
[ek #12654]
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y
Her bölümden 40 soru var diye biliyorum 🙄

bro o lys den bahsediyor 50 sorudan limit -türev çıkacağı bölüm.

2. bölüm formül diyorsun da asıl baba konular orada ^^ Limit - Türev - İntegral . 1. bölümde 4 işlem ağırlıklı mantıksal sorular geliyor. Ha herkesin kolay yaptığı sorular ayrıdır illa ki . Misal ben 1. bölümde 2y 1b yaptım 2. bölümde 4y 3b yapmıştım. Ama sınavda herşey değişiyor ben denemelerde* çok daha iyisini yapıyordum.

*Uğur Dersanesi Denemeleri :P

Final Dergisi dershaneleri.
sistemin icine ...... iyiki gecen sene hemen yerlestim 😊
saniyorum ki bu herkesin girecegi (eski sisteme gore) birinci bolum
soru:50
net:43+ olmali bence

usta doğru diyorsun da dediğin neti de yapmak kolay değil hani. zaten limit -integral- fonk. sürerlilik-türev 20 soru öyle bi kasıyor ki seni ne olduğunu anlamıyorsun.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
İyi bir yer istiyorsan o neti yapman gerek birazda nereyi hedeflediğine bakar 🙄
[ek #12654]
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y

vallah bro ben görükle de oturuyorum uludağ üniversitesi olursa süper olur.

Uludağ Makine müh. 😎
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Hadi hayırlısı bakalım iyi yoldasın tabi sırf matla olmaz bu işler 😜 Yıl sonunda istediğin yeri kazanırsın umarım 😘 ❤️
[ek #12654]
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y
Hadi hayırlısı bakalım iyi yoldasın tabi sırf matla olmaz bu işler 😜 Yıl sonunda istediğin yeri kazanırsın umarım 😘 ❤️

inş. yaza bomba gibi girmek dileğiyle. 😊 Fizik kimyaları hallederimde bio yapamıyorum 11 d 19y 😁 geo'nunda bi analitik kısmı kasar gerisini hallederim. 👍

Neyse ben hafiften kaçayım size iyi eğlenceler. 😊
J
Journalist ⭐ 19y

Uludağ Makine müh. 😎

hamza görüyormusun bro makine müh. istiyor ben beş senedir anadolu lisesinde makine teknolojisi okumama rağmen beni almıyorlar oraya katsayı bahanesiyle 🤝 (hoş gitmek isteyen de yok zaten istemiyorum 😜 )

Şimdi ilker gelelim sana hacım netlerin bana sorarsan gayet iyi ama makine müh. dersen iş değişiyor çünkü çok tercih ediliyor 👍
kesinlikle mühendisliğe gitmeni tavsiye etmem heleki makine mühendisliğine asla gitme derim çünkü yığınla makine mühendisi var artık Türkiye de
tercih konusunda sana tek birşey söyleyeyim yardımcı olacağını sanıyorum ''az bulunan değerli olandır'' 😘 🍺
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y

Uludağ Makine müh. 😎

hamza görüyormusun bro makine müh. istiyor ben beş senedir anadolu lisesinde makine teknolojisi okumama rağmen beni almıyorlar oraya katsayı bahanesiyle 🤝 (hoş gitmek isteyen de yok zaten istemiyorum 😜 )

Şimdi ilker gelelim sana hacım netlerin bana sorarsan gayet iyi ama makine müh. dersen iş değişiyor çünkü çok tercih ediliyor 👍
kesinlikle mühendisliğe gitmeni tavsiye etmem heleki makine mühendisliğine asla gitme derim çünkü yığınla makine mühendisi var artık Türkiye de
tercih konusunda sana tek birşey söyleyeyim yardımcı olacağını sanıyorum ''az bulunan değerli olandır'' 😘 🍺

sağol değerlendirme için. 😉

Amcam elektrik-elektronik müh. o teşvik ediyor birde ailem..Geçen yıl kütahya maden mühendisliği
tutuyordu ama yazmadım seneye bi daha deneyim şansımı dedim.Evet makine mühendisi ülkemizde çok var kime sorsam yazma diyor ama bi bölümde seçmek gerek.. Hele şu YGS olsun bitsin puanlar az buçuk belirlensin bakacağız artık yerler.. Zaten 2 ay sonra da LYS sınavları başlıyacak..

Hayırlısı ne ise o olsun diyelim. 😉
G
Bende Sivastaki çözüm dershanesine gidiyorum.Dershane dediğime bakmayın,hiçbirşeye yaradığı yok 1 aydır gitmiyorum o yüzden.Günlük 1 saat ya çalışıyorum ya çalışmıyorum ama geçen ygs de mat 39 d 1 boş çıktı sosyal 36 net fen 30 😄 türkçe 34 çıktı lys matematiğim en az ygs kadar iyi ^^
P.s:Biraz kendimi övmüş gibi oldum ^^
D
DjMatem ⭐ 16y
oo iyimiş
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y
Bende Sivastaki çözüm dershanesine gidiyorum.Dershane dediğime bakmayın,hiçbirşeye yaradığı yok 1 aydır gitmiyorum o yüzden.Günlük 1 saat ya çalışıyorum ya çalışmıyorum ama geçen ygs de mat 39 d 1 boş çıktı sosyal 36 net fen 30 😄 türkçe 34 çıktı lys matematiğim en az ygs kadar iyi ^^
P.s:Biraz kendimi övmüş gibi oldum ^^

hayırlısı olsun o zaman ne diyim 😊

Sınavda başarılar. 😘 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: