33 Doğru
5 Yanlış
12Boş
sizce nasıl ? 🙄

Sayısalcıysan vasat.

Ben morali veririm sorun değilde sınav notunu ben vermicem ^^

YGS dediğin 1.bölüm olmuyor mu ? Ondan az fire vermen lazım 2ye göre. Çünkü 2. bölüm de mat daha ağır 1e göre.

Her bölümden 40 soru var diye biliyorum 🙄
2. bölüm formül diyorsun da asıl baba konular orada ^^ Limit - Türev - İntegral . 1. bölümde 4 işlem ağırlıklı mantıksal sorular geliyor. Ha herkesin kolay yaptığı sorular ayrıdır illa ki . Misal ben 1. bölümde 2y 1b yaptım 2. bölümde 4y 3b yapmıştım. Ama sınavda herşey değişiyor ben denemelerde* çok daha iyisini yapıyordum.
*Uğur Dersanesi Denemeleri :P
sistemin icine ...... iyiki gecen sene hemen yerlestim 😊
saniyorum ki bu herkesin girecegi (eski sisteme gore) birinci bolum
soru:50
net:43+ olmali bence

İyi bir yer istiyorsan o neti yapman gerek birazda nereyi hedeflediğine bakar 🙄

Hadi hayırlısı bakalım iyi yoldasın tabi sırf matla olmaz bu işler 😜 Yıl sonunda istediğin yeri kazanırsın umarım 😘 ❤️

vallah bro ben görükle de oturuyorum uludağ üniversitesi olursa süper olur.
Uludağ Makine müh. 😎
vallah bro ben görükle de oturuyorum uludağ üniversitesi olursa süper olur.
Uludağ Makine müh. 😎
hamza görüyormusun bro makine müh. istiyor ben beş senedir anadolu lisesinde makine teknolojisi okumama rağmen beni almıyorlar oraya katsayı bahanesiyle 🤝 (hoş gitmek isteyen de yok zaten istemiyorum 😜 )
Şimdi ilker gelelim sana hacım netlerin bana sorarsan gayet iyi ama makine müh. dersen iş değişiyor çünkü çok tercih ediliyor 👍
kesinlikle mühendisliğe gitmeni tavsiye etmem heleki makine mühendisliğine asla gitme derim çünkü yığınla makine mühendisi var artık Türkiye de
tercih konusunda sana tek birşey söyleyeyim yardımcı olacağını sanıyorum ''az bulunan değerli olandır'' 😘 🍺

Bende Sivastaki çözüm dershanesine gidiyorum.Dershane dediğime bakmayın,hiçbirşeye yaradığı yok 1 aydır gitmiyorum o yüzden.Günlük 1 saat ya çalışıyorum ya çalışmıyorum ama geçen ygs de mat 39 d 1 boş çıktı sosyal 36 net fen 30 😄 türkçe 34 çıktı lys matematiğim en az ygs kadar iyi ^^
P.s:Biraz kendimi övmüş gibi oldum ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap