Icerige atla
Extraloob

lvl80 Nuker PvP Show ^^

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
N
NiKo OP ⭐ 19y
Odin'de en iyi chinese ınt karakterler arasında bilinen FearIess'in pvp videosu (10gün öncesine kadar benimdi maddi imkanların etkisiyle satılması gerekti , şimdi ellerin oldu 😊
http://youtube.com/watch?v=4iPWF2ZGJcA
Not/iyi yada kötü yorumlarınız için şimdiden tşk ler^^.
14 Yanıt
B
bannedddd ⭐ 19y
İnt bir char pvp'de nuke atmadan olmaz diyenlerin izlemesi gereken bir video. Very Happy
H
HosenberG ⭐ 19y
resmen nuke deil blader ama güzel carmıs itemleri neydi?
T
Torquel ⭐ 19y
Guzel char harbiii.Ama cok snaslı yaa kime 73 combo caksa satutlere hemn giro Very Happy
R
Romeo_ ⭐ 19y
Aynn guzel char
S
Sniker ⭐ 19y
Evet rakiplerinin hatası mavi pilleri basmamaları.Ama bence de bir nuker yatır batır +ghost walk la kaçıp vurmalı Wink
Güzel video Teşekkürler...
U
Uykucu ⭐ 19y
[flash=425,350]http://youtube.com/v/4iPWF2ZGJcA[/flash]
Buyrun
Q
Quattro ⭐ 19y
niko allah bellanı verecek bizi $attın yanlız bıraktın $erverda.. Bir bladerdan bile $aglam olan charın $ureklı tak$i yapıyo bilgin ola Mr. Green Mr. Green Mr. Green hmm

not : (melik)
M
muratko193 ⭐ 19y
HArbi Zorlu Cenk Ediyo Char Helalin Var Twisted Evil
N
NiKo OP ⭐ 19y
Yorumlarınız için saolsun arkadaşlar , Mr_DangeR kardeş kısayol için tşk ler^^.
Valla hocam bende lag olmuyor , anlamadım gitti. Oyundan tüm arkadaşlar lag var şöyledir böyledir derken , ben hiç lag yüzü göremedim Very Happy
Senin için üzüldüm inş. tez zamanda sende kurtulursun lag denen lanet şeyden.
Melik kardeşim maddi durumlar biraz bozulmuştu , char içinde iyi teklif gelincede satmak zorunda kaldım , yalnız odin benim 2ci evimdir^^.
NOT/Arkadaşlar odin'in en iyi chinese ınt karakterlerinden biridir demiştim char için , yalnız odin'de d8 seal itemler (sos,som,sosun) olmadığından dolayı bu durum böledir , bildiğiniz gibi yeni serverlarda +7 ve +9 lar ön plana çıkıyor:) Saygılar , İyi Forumlar...
E
Erroneous ⭐ 18y
ne diyim muthiş char süper char dehşet char başka decek bulamıyorum Razz süpersin walla extraokk
E
ExederM ⭐ 19y
Gercekten Char iyimis^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: