S SoGood OP ⭐ 17y 16 yil once #1 Skilleri maxladım 16 k sp kaldı sin: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C Cryolite ⭐ 19y 16 yil once #2 Crystalite 😁 araya bir tane 'o' koysan benim nick olucak 😜tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SoGood OP ⭐ 17y 16 yil once #3 Crystalite 😁 araya bir tane 'o' koysan benim nick olucak 😜tebrikler 🎅 Hakkaten he 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ ⭐ 17y 16 yil once #4 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeePSouL ⭐ 19y 16 yil once #5 gzz:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SoGood OP ⭐ 17y 16 yil once #6 Saolun. 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JnrequeL ⭐ 16y 16 yil once #7 Gratz 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Impossy ⭐ 17y 16 yil once #8 Tebrikler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Impossy ⭐ 17y 16 yil once #9 Tebrikler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil