bu chara 80TL vereceğime...
LvL 64 - 80 TL - APOLLO
· 43 Yanıt · 6.0K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
Aynen Extraloob Kazık Team iş başında . Sürekli milleti kazıklıyorssunuz. Yok 130k spli 48lwl char 60lira yok bu 64 80lira . 64lwl +100k sp yi 45'e satıyor adamlar. Siz ne yaptıgnızı sanıyorsunuz . BİRDE Digerleri ayne ucuz nick hoş diyorlar. Onlarda Yalaka team. Gidip 75+ char alcagına bunu mu alcaklar .
Bİrde pre + 100m diyorsun 30lira + bu char 80lira 110 lira. Allah aşkına kim naapsın farmı bile tam deil
Bİrde pre + 100m diyorsun 30lira + bu char 80lira 110 lira. Allah aşkına kim naapsın farmı bile tam deil
Aynen Extraloob Kazık Team iş başında . Sürekli milleti kazıklıyorssunuz. Yok 130k spli 48lwl char 60lira yok bu 64 80lira . 64lwl +100k sp yi 45'e satıyor adamlar. Siz ne yaptıgnızı sanıyorsunuz . BİRDE Digerleri ayne ucuz nick hoş diyorlar. Onlarda Yalaka team. Gidip 75+ char alcagına bunu mu alcaklar .
ben bu forumda hiçbir zaman char fiyatlarına yorum yapmadım. neden? isteyen istediği fiyata satar, alan alır kardeşim 😊 ben gelipte sana "ay bu char çok ucuz kaçırmayın" mı dedim? ya da diyen başka biri mi var? ben istersem bu chara 100 tl de fiyat biçebilirim. sen almazsın ama gelir o alır 😉
böylelerini hemen banlayacaksın ki aramızda ki piyasayı düşürenleri eleyeceksin 😎
U
UniqueArcher
⭐ 17y
İyi satışlar.
Alacak alsın almayacakda hayırlı satışlar deyip geçsin 😉
Hayırlı satışlar.
Hayırlı satışlar.
A
Aristotales
⭐ 19y
Hayırlı satışlar
A
aykutustun
⭐ 18y
Hayırlı Satışlar..
D
DarkClutch
⭐ 17y
Hayırlı satışlar..:)
Sana inat charı alırdımda para yok 😁
Hayırlı Satışlar
H.satıslar ^^
Hayırlı satıslar abıde bizim arkın adı csde skip60 😄
B
Black Pearl
⭐ 17y
İstersen 4 Haziranda presi alınmış 55 lv wizard var elimde Apolloda presi 150 silklik olandan. Skilleri wizz 54 max cleric 40 max itemleride full +3
İstersen 4 Haziranda presi alınmış 55 lv wizard var elimde Apolloda presi 150 silklik olandan. Skilleri wizz 54 max cleric 40 max itemleride full +3
cash satıyorum ^^
Nicke bittim walla 😆
hyrlı satıslarda birz eziq gbi geldi bna ? :S 🍿
ezik zati lvl 64 char artısı yok, alıyorsun 100m gold +3 itemleri giyiyorsun pre plus da çaktın mı bak bakalım ezik mi dğeil mi 😄
dostum bence yeri burası değil ^^
Ben alıcıyım charın fiyatını ögrenebılırmıyım ayrıca full str char dımı?
Ben alıcıyım charın fiyatını ögrenebılırmıyım ayrıca full str char dımı?
evet char 80 TL 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap