Buda benden bi damage ^^
-Skiller 92 lvl de-
- Resim Silinmiş.
Yorumlar sizin 😜
LvL 100 Crossbow -Damage-
· 36 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
Wow cool2:
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
Wayy maşallah 92 skilleri ile güzel damage .Bi divisyon olsa 600k yı geçecek.Sun farkı 😄
mükemmel 😱
C
chipshajen
⭐ 17y
Wayy maşallah 92 skilleri ile güzel damage .Bi divisyon olsa 600k yı geçecek.Sun farkı :D
De-Buff olsaydı 🙄
şaşılacak bir camage gibi gelmedi bana hatta az geldi eleman zaten soyuk zerk sunxbow + crit normal
😎
şaşılacak bir camage gibi gelmedi bana hatta az geldi eleman zaten soyuk zerk sunxbow + crit normal
aynn kardeş 👍 o kdr da iyi değil 🕵️
L
LiveInTexas
⭐ 18y
bncede 😗
P
pisiko_kafkaf35
⭐ 16y
baya ıyı xD
Güzel damage
Skiller 92deymiş bide devil basmammış
aynn kardeş 👍 o kdr da iyi değil 🕵️
92 skilleriyle debuffsız daha iyisini vurucak varsa beklerim 👍
o.o iimiş
Damage deil de hpyi o kadar yapmak için cok ugrastınmı 😄
Buda benden bi damage ^^
-Skiller 92 lvl de-
- Resim Silinmiş.
Yorumlar sizin 😜
- Resim Silinmiş.
Üstümdeki danceler ve devilin farkı ile ^^
Buda benden bi damage ^^
-Skiller 92 lvl de-
- Resim Silinmiş.
Yorumlar sizin 😜
- Resim Silinmiş.
str buff farkı + %10 damage(devil) + dance %25 damage yaklaşık,%40 damage fazlası yapıyo buda büyük bi oran 👍
İyi Damage. eminim daha iyisini vurabilirsin.
sonuçta sunu var ve bu damageyi vurabiliyor
Örnek tavus kuşları . tavus kuşları arkalarına bakıp kuyruğunun güzelliğini görmezmiş ayağına bakıp ne kadar çirkin bir ayağım var diyip hayata küsermiş 😈
Buda benden bi damage ^^
-Skiller 92 lvl de-
- Resim Silinmiş.
Yorumlar sizin 😜
- Resim Silinmiş.
str buff farkı + %10 damage(devil) + dance %25 damage yaklaşık,%40 damage fazlası yapıyo buda büyük bi oran 👍
elindeki sunun 98+5 xbowdan reinforce farkını ya da phy farkını söylememe gerk yoktur umarım:)
ayrıca kendimde belirttim danceleri ve devilin farkını
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
7 Adet 100 LvL Charlar - 100 LvL - - 3B Gold satılık 91 lvl int bower çar 100 tl ve 90 lvl int spear 100 tl 104 lvl bow 100 lvl glave 99 lvl spear tek tek satılıktır arges 99 lvl spear 100 lvl warior cleric 94 lvl ss Wts 110 LVL -PLAT ROQUE/WARİOR 103 LVL JOB -S DEVİL - SİLVER HONOR BUFF-3 page -7 PAGE STORAGE +7 KOMPLE SET +5 SHELD +7 2H +15 DAGGER 100 JOB SET FB