Icerige atla
Extraloob

Lv69da NiyaGenerale 50k Crit.

· 25 Yanıt · 2.1K görüntüleme
R
RaPLeX OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Crossbowun yapabileceklerini kanıtlamaya yeter sanırım extraokk
25 Yanıt
D
DeepdarK ⭐ 19y
ama o general de zana en az 10k crit vurur:)
Benimde crossbow charım var 45 lv penonlara normalde tek atıyorum crit de ama oda bana tek atıyo crit de 😊
R
RaPLeX OP ⭐ 19y
hayırlısıyla 80 yapıyım o zaman vursun Mr. Green 80de 100k çakmam lazm ama :S
D
DeepdarK ⭐ 19y
sen bu lvl de 50 vuruyosan 80 de en az 150 vurursun:)
R
RaPLeX OP ⭐ 19y

sen bu lvl de 50 vuruyosan 80 de en az 150 vurursun:)

Lord fazla zor olmayacak sanırım o zaman Twisted Evil
B
By_41_Lee ⭐ 19y
hahah ayı kaç lvl Mr. Green Mr. Green hahaha ulan ne adamlar var santam
B
bannedddd ⭐ 19y
Extreme açmışsın , uzaktan çakarsın tabii. Laughing Eğer orası kalabalık olsa extreme açabilecek misin bakalım? Very Happy Extreme açmayınca da damageleri iğrenç oluyor. Rolling Eyes
R
RaPLeX OP ⭐ 19y

Extreme açmışsın , uzaktan çakarsın tabii. Laughing Eğer orası kalabalık olsa extreme açabilecek misin bakalım? Very Happy Extreme açmayınca da damageleri iğrenç oluyor. Rolling Eyes

25k olurdu Twisted Evil Twisted Evil
N
Nebula ⭐ 19y
Seven seviyor inşallah daha güzel şeyler yaparsın charınla Wink ama tanıdığım bi kaç arkadaşım bıktı avrupa rouge chardan. artıları var eksileride var diyorlar.73 lvl de sniper da kasıyorum 75 lik cross geldi ilk charıymış avrupa açmış,çinli kasmamış.O xbow ben bow ve bana çinli bowman neden bu kadar fazla vuruyor diyor.Kendi skilleri max mış.Evet crtleri hoş ama bufflayınca hp azalıyormuş. Charı char yapan avrupası çini değilde artısını eksisini nasıl kullanacağını bilen adamdır.
D
DeepdarK ⭐ 19y

Seven seviyor inşallah daha güzel şeyler yaparsın charınla Wink ama tanıdığım bi kaç arkadaşım bıktı avrupa rouge chardan. artıları var eksileride var diyorlar.73 lvl de sniper da kasıyorum 75 lik cross geldi ilk charıymış avrupa açmış,çinli kasmamış.O xbow ben bow ve bana çinli bowman neden bu kadar fazla vuruyor diyor.Kendi skilleri max mış.Evet crtleri hoş ama bufflayınca hp azalıyormuş. Charı char yapan avrupası çini değilde artısını eksisini nasıl kullanacağını bilen adamdır.

+1
T
Torquel ⭐ 19y
hocam bu Lord sana ne souyodur Mr. Green Bırak yahu yakasını git pwp yap.PwL evreni yarattın
R
RaPLeX OP ⭐ 19y
artıları crit15~ , dmg
eksileri hp%50 , 15sn hp Mr. Green
N
Narqotic ⭐ 19y
wow nice ^^
T
TitusPullo ⭐ 19y
hahhaa 😊 Sen o Bladenin yaptığı division ve Bleed Zehirlerine dua yoksa bunun % 60 ını Anca vururdun...ama ne yalan soyliyim yine güssel chardır crossbow ve dagger kahvekeyfi
R
RaPLeX OP ⭐ 19y

hahhaa 😊 Sen o Bladenin yaptığı division ve Bleed Zehirlerine dua yoksa bunun % 60 ını Anca vururdun...ama ne yalan soyliyim yine güssel chardır crossbow ve dagger kahvekeyfi

saolsunlar lorda hep yediriyorlar Very Happy giant ptnin canı fazla olunca bladerler geliyo zahuha extrabeer
T
TitusPullo ⭐ 19y
Vallahi ALıcan yanına 80 lwl bi blade .... Sonra Serverın alayını kes...Lord falan yalan olur Twisted Evil
M
MoonLife ⭐ 19y

ama o general de zana en az 10k crit vurur:)
Benimde crossbow charım var 45 lv penonlara normalde tek atıyorum crit de ama oda bana tek atıyo crit de 😊

Mr. Green Mr. Green
R
RaPLeX OP ⭐ 19y

Vallahi ALıcan yanına 80 lwl bi blade .... Sonra Serverın alayını kes...Lord falan yalan olur Twisted Evil

heryerde 2şer tane war zaten Mr. Green
M
muratko193 ⭐ 19y
Elinde Sun Olsa Bu Char Cok Can Yakar Twisted Evil
T
TitusPullo ⭐ 19y
aman allah korusun ya serverda bir tane avrupalıya sun çıksın o serverda oynanmaz Cool

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: