Ya beyler eger sifrenizi dogru girdiginize eminseniz vede buna ragmen idi yanlıs diosa KESINNNNN hacklenmismiyimdir.Eziq bi chardi ama benmi bowmanımdı ohhhhhh Very Happy Very Happy Very Happy
Lüttfeeennnn bakın!!!
· 10 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
illa bi şeyi yanlış yapmışssındır ıd pw felan eğer bi hata yoksa bilki hacklendin Confused
B
BursaSporLu
⭐ 19y
,GeçmiŞ 0LsuN
,GeçmiŞ 0LsuN
Yoq ya hacım gecmis olcak bi sey olsa su an ağlardım bile ama ztn dandik chardi.Şu yeni serverda nwo işini daha ciddiye allak şimdi.
B
BursaSporLu
⭐ 19y
,GeçmiŞ 0LsuN
Yoq ya hacım gecmis olcak bi sey olsa su an ağlardım bile ama ztn dandik chardi.Şu yeni serverda nwo işini daha ciddiye allak şimdi.
Yarasın Koçum Ezik Charsa SaLLa
bencede şükür et ezik olmıyanı soyulmadı extraokk extraokk extraokk extraokk
R
renklibere
⭐ 19y
eğer bu eziq charın hacklenmişse asıl charında tehlikede olabilir pc ne format atıp yeni bi sro kurarsan senin için en güseli bu olacak saygılarımla...
eğer bu eziq charın hacklenmişse asıl charında tehlikede olabilir pc ne format atıp yeni bi sro kurarsan senin için en güseli bu olacak saygılarımla...
evet bencede doğru
evet bencede doğru
OOHHH o kadar iss cook sadece yep yeni bir silkroad uyeligi aldım.Bide burdan eger tbot kullanıosanız hersey olabilir demeye bagladım.Eziq bile gide bilio.
Kotu olan simdi oynaycak charım yoq.80 orda mal mal duruyo. Mr. Green Neyse NWO nun yeni server planına uycaz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap