Beyler Msn deydim.Beni Eklemiş.PKK'lı Bişey Bİşey Çoçugu.
"[email protected] " Eklemeden Mail atın.Bu adrese sövebilirsiniz.Kendisi kürttür.PKK ya tam destek vermektedir
Lütfen.Dedigimi Yaparsanız.
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Adi şerefsiz Mad Youtubedede dolaşıyordu bu Mad
bende biliyorum you tubeden eger oysa tam ..................çocugu Evil or Very Mad
eger bu adam youtubeda etıket olmussa msnde muhatab olmayın bence moralınız bozullur klavye erkeklıgı yapar anca onlara en guzel cevabı TSK verıcek inşallah .
Sen ne Diyon Kardeşim.Macro programını KURDUM 5 Snyede BiR 20-30 SAtırlık Kufurler yolluyorum Twisted Evil Benle başedebilirmi be headbang2ft9
anca o olur daha fazla ne yapabılırsın küfür edınce o adamın gözunde turkler yucelıcekmı
eN Azından SusturuyoRum :?!!!
küfürle adam susturulsaydı ortalıkda adamlar alehte slogan atmazlar dı herkez küfür ederdı we dusun ne iğrenç bi olay ortaya cıkardı ona yapacagın ve türklüğünü gösterecegin senın muattap olman değildir gerekli cevap TSK dan gelcektır
bırakya bunlarla uraşılmaz bunalrla bizim cumhurbaşkanımızın uraşması alzımda onun da şeyinde değil sanki bişi olmamış gibi geziop ortalıklarla Evil or Very Mad
aMa SuSTu DaHa CeVaP YoK headbang2ft9 headbang2ft9
aMa SuSTu DaHa CeVaP YoK headbang2ft9 headbang2ft9
Mr. Green Mr. Green
İşte Kürtlerin Adını Böyle Adiler Düşürüyo. Saydırcam şimdi ama Yer müsait Değil. Şahsen ben aslen kürdüm ama Böyle BÖLÜCÜ KÜRT leride Tuttuğun Yerde ..kmek lazım ama Evil or Very Mad
CoK haklısın ben geneL oLarak Demiyorum.Arada CıkıyoR işte Böyle Adi'LeR.MeseLa benim 4-5 Tane Kürt Arkadasım Hepsi Cok iyi.Hepsi Candostum.Genele Böyle Yorum Yapılamaz ZateN Exclamation
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap